Delavnica polstenja v DOSORju

Aktualno > Dogodki | piše: DOSOR | 19.11.2015
Prejšnjo sredo je v DOSOR-ju potekala prva delavnica mokrega in suhega polstenja, ki jo je vodila mentorica Marija Srblin. Nove tehnike ustvarjanja so se stanovalci lotili prvič.
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR)
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR)
DOSORjevi stanovalci so se lotili polstenja. (foto: DOSOR) Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR Foto: DOSOR
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Polstenje je proces, kjer ročno polstimo obarvane kosme volnenih vlaken. Poznamo mokro in suho polstenje. Pri mokrem nastane volnena polst ali filc. Izdelki so naravni, ščitijo pred vročino in mrazom, izdelujemo pa lahko številne izdelke, od kap, šalov, nakita, do raznovrstnih unikatnih izdelkov.

Prvič so se v polstenju preizkusili tudi DOSOR-jevi stanovalci in se naučili nove tehnike ustvarjanja.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Zaupanje v življenje: Kako ga povečati oziroma prebuditi?

Za sproščen odnos do življenja je nujno, da sprejmemo v...

S kvačkanjem do večje umirjenosti in osredotočenosti

Kvačkanje je priljubljena obrt, ki že stoletja prinaša ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Dvobarvni orehi

Zanimive recept in slasten recept, direktno iz Jožičine...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Linški srčki

Jožica je pripravila recept za slastne maslene linške s...

Bodimo trajnostni v ravnanju s tekstilom

Globalna tekstilna industrija letno proizvede 150 milij...

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na ž...

Recept: Goveji golaž s kruhovimi cmoki

Goveji golaž je kulinarična poslastica, kjer veliko vlo...

Neverjetno, kako zelo uporabna je citronska kislina (nasveti iz babičine beležke)

Naša ambasadorka Jožica Ostrožnik je z nami delila drag...

Iz Jožičine kuhinje: Pijana nevesta

Tokrat iz Jožičine kuhinje:Pijana nevesta. Za izdelavo ...

IDEJE: Jesenske igre z vnuki

Preverite odlične ideje za jesenske igre z vnuki, ki bo...

Recept za najboljšo joto s kislo repo

Jota s kislo repo je okusna jed na žlico, skuhamo jo la...

Recepti za noč čarovnic: strašne nadevane paprike, mini pice in bučna juha

Pripravite pisane in okusne jedi za noč čarovnic. Poisk...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milan Pavliha

Milan Pavliha
psiholog, pedagog


"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.