HOROSKOP: Kaj bo prinesel nov teden?

Teden začenjamo s srečanjem Lune in vozla usode, nadaljujemo s kombinacijo, ki podpira našo inteligenco in sposobnost uživanja ter zaključujemo z zvrhano mero strasti in kreativnosti.
Kaj lepega prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Kaj lepega prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 21. in v torek, 22. novembra, bomo pod vplivom srečanja Lune in Severnega vozla. Severni vozel kaže na našo usodo in njegova povezava z Luno pomeni, da bomo z izkušanjem in povezovanjem z vrednotami Lune v sebi našli pot v svojo prihodnost. To je odličen čas, da se povežemo s svojo senzibilnostjo, jin kvalitetami in sprejemljivostjo, prav tako tudi z domišljijo oziroma z vsem kar je povezano z desno polovico možganov.

Položaj prinaša tudi povezavo z otroci in zato tudi z našim notranjim otrokom. Odličen čas za to, da razvijemo bolj igriv odnos do življenja.

V sredo, 23. novembra, se na nebu srečata Merkur in Saturn, vpliv pa čutimo od ponedeljka, 21. do sobote, 26. novembra. To je ugodna kombinacija za inteligenco - Saturn, planet omejitev, je lahko sam po sebi precej omejen in pretirano zemeljski, Merkur mu daje lahkotnost in pospeši njegovo raven vibracije. Merkur prinaša bistrost uma, intuicijo in izvirnost ter izjemen smisel za humor, ki olajša težke plati Saturna.

Merkurjeva površnost, pomanjkanje fiksnosti in nestabilnost bo v tem času podprta s Saturnovo globino uma, močjo koncentracije in s fokusom, natančnostjo, logiko, zdravo pametjo, sposobnostjo presoje in razpoznave, sposobnostjo za znanstvene oziroma trajnejše študije. Kombinacija Merkurja in Saturna prinaša praktičnost in vodstvene sposobnosti – znali se bomo lotiti dela tako kot je treba.

V četrtek, 24. in petek, 25. novembra se Luna sreča z Jupitrom, kar prinaša odprtost, ljubeznivost in razcvet. Tudi pozitivnost, optimizem in darežljivost v naša življenja. In veselje do življenja, šale, družabnost in socialnost – želeli si bomo iti v družbo, med ljudi.

Na višjem nivoju lahko čutimo izjemno kreativnost – Luna je planet življenja in reprodukcije in Jupiter, planet širjenja na veliko. Kombinacija prinaša plodnost, produktivnost.

Če Luni ne damo nobenega kreativnega izraza,so lahko v ospredje predvsem naše življenjske funkcije in povezane potrebe. Fokus na prehranjevanju in senzualnosti, spolnosti. Ne pretiravajmo s hrano ali z lenarjenjem in vzemimo si čas za to, da se uredimo.

V soboto, 26. novembra se na nebu srečata Venera in Pluton, vpliv čutimo od srede, 23. do ponedeljka, 28. novembra. Intenzivnost Plutona vstopa na Venerino področje čutenja, kar lahko pripelje k ognjenim in nezaustavljivim privlačnostim, strastem, ki so na robu, čustvom tipa nuklearne bombe – ljubezen, ki nas popelje do roba! Če vas bodo privlačile destruktivne stvari in ljudje, ste lahko prav tako nagnjeni k temu, da uničite stvari, ki jih imate radi – previdnost ne bo odveč.

Druga plat kombinacije je izjemna kreativnost – Venerina kreativnost povečana s Plutonovo nezaustavljivo intenzivnostjo. Vendar, če niste v stiku s svojo intenzivnostjo, zelo verjetno tudi niste v stiku s svojo kreativnostjo… zato je to odličen čas za to, da se povežete s poželenjem, ki je v vas in presežete morebitne blokade. Če niste v stiku s svojim trebuhom, željami in fantazijami, to lahko v vas sproži odnos, srečanje – bodite odprti.

Tako kot vedno, se tudi v tem tednu prepleta vpliv več planetov in planetarnih kombinacij – vpliv enih bomo lahko čutili bolj močno kot vpliv drugih na način, da nas bo vleklo v določene situacije ali načine delovanja, ki nam sicer mogoče niso blizu. Ne pozabimo, da smo mi tisti, ki sprejemamo odločitve in na ta način zavestno vplivamo na to, koliko planetarne energije dejansko vplivajo na naša življenja.

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Konec leta je še posebej primeren čas za delo na sebi in pripravo načrtov za naprej, zato vabljeni na osebne astrološke vpoglede ter na IST terapije:
☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, … Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast in zaključevanje.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.