HOROSKOP: Kaj prinaša nov teden?

Teden začenjamo z intenzivnostjo in ustvarjalnostjo ter s prvim Luninim krajcem – pokazali se bodo prvi rezultati tega kar smo začeli z mlado Luno, obenem pa bomo lahko soočeni z izzivi – zaupajmo svoji intuiciji, ko se odločamo o tem, kako naprej.
Kaj bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Kaj bo prinesel teden? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V ponedeljek, 1. maja je okrepljena moč planeta transformacij – Plutona, kar se lahko pokaže v obliki intenzivnih čustev in želja. S tem bodo obarvana vsa področja našega življenja, od spanja, kuhanja – kjer boste znali ustvariti nepozabne jedi do ostalih oblik preživljanja prostega časa. Nikar se ne ustrašite obilja fantazij in želja v spolnosti in ne odrivajte oziroma tlačite jih zaradi intenzivnosti. Odprite se svoji intenzivnosti in se povežite z izvorom kreativnosti v vas. In poiščite način izraza, ki je primeren za vas in vašo okolico: ukvarjajte se s športom, plešite, meditirajte, ljubite se, … počnite vse kar vas poveže z vašo globino.

Smo v času, ko Luna raste, kar pomeni da raste tudi to, kar smo začeli z mlado Luno prejšnjo sredo. V torek, 2. maja je prvi Lunin krajec v znamenju Raka, kjer se Luna počuti zelo domače. Zelo nam bodo pomembni občutki in čustva, doživljali bomo lahko globoka čustvena stanja in različne ravni občutenja. Položaj prinaša odličen spomin, saj Luna kaže na odsev. Življenje bomo dojemali na zelo lahkoten način, kar pomeni, da nam bo udobje lahko bolj pomembno kot dosežki. Zelo prijazni bomo in socialni, dostikrat se v tem času bolj povežemo z mamo, z domom. Če se uglasimo z višjimi kvalitetami, ki jih prinaša Luna, bomo lahko zelo intuitivni.

V času prvega Luninega krajca se soočamo z preizkušnjami v povezavi s projekti, podvigi in odnosi, ki smo jih začeli v času mlade Lune. Čas je, da pokažemo kako zelo si to želimo in, koliko smo pripravljeni vložiti v to. Zato pogumno in po lunino naprej – ravnajte bolj z desno polovico možganov, morda je potrebno nekaj zares začutiti, se odpreti za sprejemanje, upoštevati svojo intuicijo, zaupati svoji kreativnosti.

V sredo, 3. maja se zaključuje tokratno obdobje retrogradnega Merkurja z nekoliko bolj zadržano komunikacijo in težavami na področju medijev in tehnologije. Morda se tudi vi med tistimi, ki se bomo oddahnili in razveselili nekoliko bolj navzven obrnjenega obdobja, ki je pred nami. Običajno je Merkur retrograden trikrat letno, letos bo štirikrat, naslednjič v mesecu avgustu.

V četrtek, 4. maja se Luna sreča s Severnim vozlom, imenovanim tudi Vozel usode. Srečanje se zgodi enkrat mesečno - kombinacija prinaša priložnost, da s pomočjo Luninih kvalitet naredimo korak naprej v smeri našega poslanstva in prihodnosti. S pomočjo predanosti, odprtosti, sprejemljivosti, nege, domišljije, senzibilnosti, … bomo zaživeli svoje potenciale. Ko sami naredimo vse kar je potrebno, nikar ne pozabimo na prispevek in podporo, ki nam je na voljo s strani energij. Ne pozabimo prositi za pomoč in kar je enako pomembno, ne pozabimo se odpreti za sprejemanje, sedaj je čas za to!

Cel teden (do 15. maja) čutimo vpliv srečanja Merkurja – planeta uma in Urana - planeta intuicije in višje inteligence, ki nam prinašata obilje izvirnosti in inteligence. To je kombinacija za super um, prebliske inspiracij in vizij, lahko pa tudi za nestrpnost in pomanjkanje stabilnosti. Usmerjeni smo v prihodnost in hitro dojemamo nove koncepte in ideje, boljši smo pri začenjanju kot pri dokončevanju... V tem času je zelo okrepljena naša sposobnost abstraktnega razmišljanja. Naš miselni proces je lahko izjemno hiter. Intuicija. Prebliski vizij in inspiracij. Inteligenca. Vzporedno razmišljanje. Čas za genialnost, lahko tudi za nestrpnost in frustracije – razmišljamo in premikamo se lahko veliko hitreje kot navadno. Čas za spremembe in presenečenja! Zaradi retrogradnega Merkurja, kombinacija z Uranom do 3. maja bolj podpira projekte in stvari, ki so obrnjeni navznoter, v raziskovanje, učenje, študij, razmišljanje, zbiranje idej, tudi visoka stanja zavesti v meditaciji, po tem datumu, od 3. do 15. maja pa bo bolj podprta komunikacija idej in navdihov ter zunanje udejanjanje in ustvarjanje.

V nedeljo, 7. in ponedeljek, 8. maja se Luna sreča z Jupitrom, planetom optimizma, kar nam prinaša prijaznost in voljnost. To je čas ko kar zacvetimo, smo pozitivni, veseli, darežljivi. Ljubimo šale, smo zelo socialni, si želimo družbe, lahko pa smo tudi nekoliko leni. Če po naravi niste nagnjeni k uživanju in razvajanju, potem je to pravi čas, da se odprete in si privoščite kolikor lahko. Če ste po naravi nagnjeni k pretiravanju, predvsem s hrano, preverite, če morda svojega spolnega življenja ne kompenzirate preveč s hrano. Naša eterična telesa so sedež vitalnosti in življenjske energije in so narejena za užitek – če ste do sebe prestrogi ali pretiravate z zadovoljevanjem ene od želja, je to odličen čas, da to spremenite.


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


V mesecu maju v Slovenijo prihaja Carla Bauchmueller, inštruktorica mednarodne šole Clairvision, ki bo 20. in 21. maja vodila delavnico Prebujanje tretjega očesa – videnje očesa, videnje srca v Ljubljani https://www.facebook.com/events/1116061331853735/.
Ob tej priložnosti vas vabimo na dve predavanji O tretjem očesu, jasnovidnosti in nefizičnih svetovih ter o zaščiti za vse, ki začenjajo pot raziskovanja energijskih svetov, za izkušene meditante, kreativne ustvarjalce, za terapevte vseh vrst tehnik in za vse tiste, ki vas te teme pritegnejo. S pomočjo modela subtilnih teles bo razloženo, zakaj energijskih svetov ne vidimo s fizičnimi očmi, vidimo pa jih s tretjim očesom, kaj se dogaja, ko spimo, astralno potujemo in, ko umremo... ter zakaj ne vidimo duhovnih prisotnosti, angelov in energij iz nižjih astralnih svetov, kot so entitete, duhovi... Popeljani boste v svet jasnega videnja, samskar in preteklih življenj, s pomočjo živega znanja mednarodne šole meditacije Clairvision (http://clairvision.org/).

- V sredo 10. maja ob 19:15 uri vabljeni na predavanje v Celje, v prostore Likovne šole Umbra. Z vami bosta Damjana Brumec in Katarina Medved, izkušeni IST terapevtki. https://www.facebook.com/events/1926853824212903

- V petek 12. maja ob 19.15 vabljeni na predavanje v Ljubljano, v Ubrano dvorano, Celovška 55. Z vami bosta Biljana Bitenc in Katarina Medved, izkušeni IST terapevtki in odstranjevalki entitet. https://www.facebook.com/events/171156570075702/
Predavanji sta brezplačni, zaželeni so prostovoljni prispevki za pokritje stroškov najema. Prijave so obvezne zaradi omejenega števila mest, pošljite jih na clairvisionslovenija@gmail.com ali z sms Katarini na 041-947-246, vabljeni! :)

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni – predstavitev programa

Slovenija se bo prihodnji mesec kot častna gostja preds...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.