HOROSKOP: Kaj prinaša ta teden?

V nedeljo zjutraj smo skupaj z Luno začeli nov krog rasti in negovanja - pri delu, v odnosih, naših navadah, ... To je teden za začetek nečesa novega, za uvajanje sprememb in opuščanje starih navad ali za to, da dodamo novega zagona k že začetim stvarem in projektom. Kaj takšnega počnete ali si želite začeti in potrebuje Lunino podporo rasti in negovanja? Sedaj je pravi čas!
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V astroloških nasvetih spremljamo vpliv planetarnih energij na naše počutje in predlagamo aktivnosti s katerimi se lahko kar najbolje uskladimo oziroma uglasimo s planetarno podporo. Planeti na nebu vplivajo na nas, ne glede na to ali se tega zavedamo ali ne. Zakaj torej ne bi izkoristili podpore, ki nam je na voljo? Vsi poznamo primere, ko včasih nikakor ne moremo premakniti neke zadeve, ne glede na to, kako zelo se trudimo to narediti… potem pa mine nekaj časa, lahko tudi mesecev, pa stvari nenadoma stečejo. Umetnost doseganja sprememb z najmanj napora je v tem, da dovolimo planetarnim energijam, narave in njenega ritma, da nam pomagajo pri uresničevanju našega namena in ciljev.

V nedeljo 5. junija zjutraj smo skupaj z Luno začeli nov krog rasti, plodnosti in negovanja. To je odličen čas za začetek nečesa novega, za uvajanje sprememb in opuščanje starih navad ali za to, da dodamo novega zagona k že začetim stvarem in projektom. Dober čas za začetek nečesa novega bo vse do prvega Luninega krajca v nedeljo 12. junija, največ podpore je na začetku tega obdobja. Tokratna nova Luna je v ozvezdju Bika in zato obarvana z obiljem in polnostjo in zelo prizemljena - v naša življenja prinaša konkretne spremembe, ki se bodo materializirale do naslednje polne Lune, ki bo 20. junija.

Cel teden bomo pod vplivom srečanja Venere in Sonca, ki nam prinašata harmonijo in lepoto ter navdih. To je čas, ko v naše življenje lahko vstopi oseba, ki se dotakne našega srca, lahko pa je to tudi čas, ko zasijemo s kreativnostjo - začnemo nov umetniški projekt. Ali pa se odločimo za to, da bomo še bolj zvesti sebi, naši resnici in vrednotam, brez kompromisov. V vsakem primeru bomo deležni obilja podpore s strani duhovnih prisotnosti.

Od torka 7. junija zvečer do petka 10. junija zjutraj je Luna v ozvezdju Raka, kar nam prinaša fokus na družinsko življenje, prehranjevalne navade in na naše počutje. Ves ta čas nam bo pomembnejše udobje kot dosežki. V ospredju bo lahko tudi naš odnos z mamo in z domom, kjer smo odrasli. Podkrepljena bo tudi naša intuicija, prisluhnimo ji.

V petek 10. junija Luna vstopi v ozvezdje Leva, kar nam bo prineslo moč in vitalnost. Lunina čustva se razcvetijo v Sončevi toploti in kreativnosti in prinašajo samozavest, domišljijo, veselje ter toplino. Dovolite si prevzeti tudi kakšno vodstveno ali organizacijsko funkcijo, zelo boste uživali v tem.

V soboto 11. junija se Luna sreča z Jupitrom in Severnim vozlom, to je vozlom usode. Zelo odprti smo in ljubeči, tudi pozitivni, darežljivi - čutimo veselje do življenja, uživati znamo v šalah, družabni smo in uživamo v družbi z otroci. Lahko smo tudi malo brezbrižni in leni. Na višji ravni lahko čutimo izjemno kreativnost in plodnost, ki se lahko obrne tudi v zelo močno potrebo po otrocih, pretiravanje pri hrani, spolnosti in na splošno pri razvajanju. To je odličen čas za vse, ki si ne privoščijo uživanja ter za zdravljenje eteričnega telesa – privoščimo si vsaj kakšno kopel.

V nedeljo 12. junija opoldne je prvi Lunin krajec v znamenju Leva, popoldne pa se Luna prestavi v ozvezdje Device. Prvi Lunin krajec nam tradicionalno prinaša izzive in preizkušnje s katerimi potrdimo ali ovržemo našo odločenost za dosego cilja ali projekta, ki smo ga zastavili z novo Luno. Sedaj se odloča o tem, ali nadaljujemo ali opustimo dolečene aktivnosti, od česar bo v veliki meri odvisen rezultat v času polne Lune 20. junija. Pomembno je, da ne pozabimo na podrobnosti ter, da nismo preveč skromni v naših pričakovanjih in prizadevanjih. Ne pozabimo, da zmoremo biti karkoli si želimo in, da zmoremo uresnitičiti karkoli si zastavimo!

IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246, astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/


Odkar raziskujem vpliv planetarnih energij, ne mine dan, da ne bi odkrila kaj novega v tem čudovitem Božanskem načrtu imenovanem Življenje - od velikih vprašanj o poslanstvu do konkretnih izzivov s katerimi se srečujemo v življenju v odnosih, zdravju, domu, delu, financah, ... Dovolite, da navdušim za astrologijo in raziskovanje tudi vas. Vabim vas v Poletno šolo astrologije, osnovno in nadaljevalno, ki bo potekala od junija do septembra 2016. Več o šoli, ki je kombinacija 3eh srečanj in dopisnega tečaja, si preberite tukaj.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Lidl doniral sredstva za 360 brezskrbnih počitniških dni otrok s posebnimi potrebami

V Lidlu Slovenija so se tudi letos tradicionalno pridru...

Poslovila se je Anita Ogulin

V 73. letu starosti je po dolgotrajni bolezni umrla hum...

Povečanje odločnosti za gibanje pri odraslih: vpliv na mikrobioto in možgane

Vprašanje, kako spodbuditi odrasle k gibanju, ni prepro...

Ta vikend na obali: Praznik vina in česna

Konec tedna bo zaživelo dogajanje v Novi vasi. Vaščani ...

Potreba in pravica starejših do mobilnosti

V Srebrni niti - združenju za dostojno starost z zaskr...

Dobrodelni koncert Viljem Julijan za male borce

Za male borce - otroke z redkimi boleznimi bodo 12. okt...

Izšla je poletna številka revije Vzajemnost (julij-avgust 2024)

Najbolj dragocen je osebni stik z ljudmi. Tudi če kdaj ...

Kdo so nagrajenci, ki prejmejo MojaLeta darilo?

Med prijavljenimi v juniju smo izžrebali štiri nagrajen...

Z avtom na pot: Kaj preveriti pred odhodom, kako ravnati ob okvari, utrujenosti...?

Preden se odpravite na pot z avtomobilom, še posebej pa...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

Prevare pri rezervaciji počitniških nastanitev (Booking prevara)!

Na Nacionalnem odzivnem centru za kibernetsko varnost S...

Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije je izplačal letni dodatek

28. junija 2024 je Zavod za pokojninsko in invalidsko z...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.