HOROSKOP: Kaj prinaša teden?

Sončevo leto 2017 začenjamo s planetarno podporo, ki nam pomaga stopiti v našo moč - Marsovo, ki deluje zelo moško in odločno in Venerino, ki deluje žensko, kreativno, s podporo resnici.
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Kaj prinaša teden? (foto: freeimages.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Še vedno čutimo vpliv srečanja Marsa in Neptuna na nebu – od srede 28. decembra do srede 4. januarja. To je kombinacija, ki nam prinaša priložnost povezati se z našo močjo – še posebej, če smo se je odrekli zaradi dogodkov v preteklosti, v tem ali v preteklih življenjih – ker smo koga prizadeli ali, ker je šlo kaj narobe. Zaradi tega se lahko sedaj bojimo biti močni, kar pomeni, da se lahko zavestno ali nezavedno odrekamo svoji moči. To je odličen čas za to, da svojo moč vzamemo nazaj in jo povežemo z našim Višjim jazom, z najvišjim delom nas. Ko vemo kaj si želimo in je to povezano z našimi najvišjimi energijami, nas nič ne more zaustaviti.

To je tudi kombinacija, ki najbolj zaznamuje letošnji prehod v novo leto – odprimo se za svetlobo in navdihe iz duhovnih svetov in dovolimo, da te energije delujejo skozi nas - da vodijo našo moč in soustvarjajo naše leto.

V ponedeljek, 2. januarja, smo pod vplivom srečanja Venere in Lune, ki nama prinašata obilje sladkobe v naša življenja in sposobnosti, da se odpremo za sprejemanje. To je čas za spoznavanje in razvijanje Venerine moči in vrednot. Kako priti do stvari na način, da te pridejo do nas? Ta dan se bomo tudi zelo radi lepo uredili in se počutili še posebej zapeljivi. V vaše življenje lahko vstopi oseba, ki se bo dotaknila vašega srca. Naša srca so še posebej dovzetna za šarm, lepoto in zapeljivost.

To je tudi čas, ko bomo čutili posebno bližino z energijami narave – odličen čas za sprehode in izlete v naravo – v svet energij narave, škratov, vil, …

V torek, 3. januarja, se vplivu Venere in Lune pridruži še vpliv Neptuna in kasneje v dnevu tudi vpliv Marsa. To pomeni, da bomo energijsko lahko zelo odprti in zato dovzetni za vpliv s strani okolice, zato velja še posebna previdnost, kjer preživljamo svoj čas. To ni čas za nakupovalne centre ali druga energijsko težja okolja, kjer se hitro navzamemo vpliva s strani okolice – težko bomo jasno postavljali meje, ko jih bomo, pa bodo to hitro napačno razumeli…

Vpliv Marsa prinaša podporo akciji in fizičnim aktivnostim – delu, športu, po drugi strani pa lahko svoj libido ta dan zelo dobro izživimo tudi v spolnosti, ustvarjalnosti in v duhovnosti – poiščite optimalen način izraza.

Kombinacija, ki nas vsako leto pospremi v novo leto z najvišjimi - Sonce in najglobljimi energijami - Pluton, na nas vpliva od srede, 4. do torka, 10. januarja, najmočnejša pa bo v soboto, 7. januarja. Prinaša nam možnosti za večje notranje transformacije in spremembe iz katerih lahko stopimo povsem novi – kot Feniks iz pepela. Naši občutki bodo lahko zelo intenzivni in znali bomo aktivno stati za našimi odločitvami. Zato bomo lahko v tem tednu naredili res veliko.

Luna v tem tednu raste proti prvemu krajcu, ki bo v četrtek, 5. januarja, ob 20.47 uri. Kar smo začeli v času nove Lune 29. decembra je zrastlo in bo pokazalo prve rezultate, lahko pa tudi preizkušnje. Izzivi bodo tokrat povezani z našo pripravljenostjo na to, da spustimo preteklost in opustimo iluzije, vse s čimer se slepimo. Koliko si zares želimo spremembe, kaj bi se zgodilo, če se ne bi oklepali preteklosti in iluzij? Stopimo v novo leto neobremenjeni s tem kar smo že dali skozi v življenju – vse je lahko drugače!

V nedeljo, 8. januarja, ob 10:28 uri se izteka vpliv retrogradnega Merkurja (od 19. decembra), ki je v ta čas prehoda iz starega v novo leto prinesel upočasnitev in usmerjenost navznoter – čas za razmislek, predno se lotimo novih podvigov v letu pred nami. Do nedelje se še poskušajte izogniti pomembnim dogodkom kot je na primer podpis pogodbe ali pomemben sestanek, kjer je potrebno usklajevanje več udeleženih strani, kajti kar hitro se lahko zgodi, da bo prišlo do nerazumevanja v komunikaciji z ene ali z več strani. Če se temu ne morete izogniti, vsako zadevo večkrat preverite, veliko stvari gre lahko narobe brez na videz nekega pravega razloga, zato previdnost ne bo odveč. Dan, ko se smer gibanja Merkurja spremeni, oziroma ko se začne Merkur, gledano z Zemlje, gibati v svoji običajni smeri, je zelo dragocen. Lahko ga čutimo kot naporen dan, v resnici pa lahko ravno ob teh prehodih veliko naredimo... začutimo in vzemimo najvišje kvalitete, ki nam jih prinaša Merkur: ritem, lahkost spreminjanja, radovednost, navihanost, bistrost in globino uma ter spretnost in lepoto v komunikaciji.
Bolj kot bomo povezani z našimi najvišjimi energijami, to je z našim Soncem in Višjim jazom, več energijske podpore bomo lahko vzeli – te je v tem času v letu še posebej veliko, zato vzemimo kolikor lahko.

Vsem skupaj želim lep začetek Sončevega leta 2017!

Če vas zanima, KAJ PRINAŠA LETO 2017?
Splošno in za vas osebno, vabljeni na delavnico v četrtek 5. januarja v Ljubljano https://www.facebook.com/events/241389979628634/


IST terapevtka, odstranjevalka entitet in astrologinja Katarina Medved
041-947-246,
astrologinja.katarina@gmail.com,
www.wix.com/astrologinja/katarina,
https://www.facebook.com/Astrologinja-in-IST-terapevtka-Katarina-266989776678854/



----
KAJ PRINAŠA LETO 2017?
V četrtek 5. januarja od 18 do 20:30 ure ste vabljeni na praktično delavnico v Ljubljano, kjer bomo pogledali splošen vpliv in potencial, ki ga prinašajo planetarne energije v letu 2017 in konkreten pregled za vas osebno – kje imate trenutno največ podpore, kje lahko pričakujete izzive, kje hitre spremembe, kje ste najmočnejši itn. za področje financ, zdravja, ljubezni, posla, družine, osebne rasti, … pripravite vprašanja.
DARILO za vsakega udeleženca: Seznam pomembnih časovnih oken za leto 2017.
Med udeleženci bomo izžrebali srečno dobitnico/srečnega dobitnika brezplačne storitve v vrednosti 60€. Nagrajenec lahko izbira med:
- IST terapijo - regresijo, terapijo preteklih življenj
- Entity clearing - odstranitev entitete, uroka
- Astrološki vpogled za izbiro šole/poklica/posla in kariere
- Karto Sončevega povratka
- Astrološko karto za leto 2017

Prispevek za prostor, gradivo in astrološke karte je 33€.
Za študente, upokojence in nezaposlene je prispevek 22€.
Za udeležence šole astrologije in študente šole Clairvision je prispevek 11€.

Obvezne prijave z rojstnimi podatki do vključno torka 3. januarja na astrologinja.katarina@gmail.com ali z sms na 041-947-246 – število mest je omejeno.
Povezava do dogodka na FB: https://www.facebook.com/events/241389979628634/
---

Vabljeni tudi na individualna srečanja:

☆ASTROKARTA ZA LETO 2017: preverite, kaj vam prinaša leto 2017 in uskladite svoje načrte z energijami planetov in z naravnimi ritmi – pri načrtovanju posla, dopustov, družinskih dogodkov, ... Glede na vašo rojstno karto vam pripravim pregled, kdaj lahko z najmanj truda dosežete največ, kdaj je dober čas za nove začetke, za spremembe in delovanje na področju financ, doma, za vaš prosti čas in hobije, otroke, tudi za načrtovanje otrok. Za spremembe na delovnem mestu, menjavo službe, ljubezen in partnerstvo, za osebno rast, potovanja, napredovanje v poslu in karieri, za večje projekte, prijatelje ter za vašo duhovno rast.

☆ IST TERAPIJE, REGRESIJE in ODSTRANJEVANJE ENTITET: Z IST terapijami vas pomagam povezati z deli vas, ki so se v vaši preteklosti zaprli, umaknili, odšli. Pomagam vam sprostiti čustveni naboj, se osvoboditi preteklosti in povezati se z vašim Višjim jazom in duhovnimi prisotnostmi. V primeru da ugotovimo prisotnost tujih energij (entitet, urokov in vezi), s čiščenjem – »Entity clearing« ponovno vzpostavimo integriteto v vaših energijah.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.