Horoskop: Kaj vam bo prinesel ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 30.6.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj lepega prinaša nov teden? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
V tem tednu se bo planet Merkur na svoji poti ustavil in se v sredo pričel pomikati v direktno smer. Začetek tedna bo zato precej kritičen glede zastojev v prometu, v pogovorih, ki bodo kar obstali in se ne bodo premaknili naprej. Morda se nam ustavijo misli in bomo težko zbrano delali. Merkur upravlja tudi s trgovinami, pošto in dokumenti. Na večje nakupe in urejanje uradnih zadev še raje počakajmo. Nikar se ne čudite, če vam zablokirata računalnik ali telefon in če bo deloval internet počasi. Do konec tedna bodo vsa ta področja počasi prihajala v ustaljene tirnice in na splošno bo v naših življenjih zopet manj nevšečnosti. Vsi, ki imate osebne planete v znamenjih Dvojčka ali Device, boste občutili olajšanje in večjo zbranost.

Ponedeljek in torek:
Dobro počutje za: Leve, Ovne in Strelce
Srednje dobro za: Tehtnice in Dvojčke
Manj ugodno za: Vodnarje, Škorpijone in Bike

Sreda, četrtek in petek dopoldan:
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribi, Dvojčke in Strelce

Petek popoldan, sobota in nedelja do poznega večera:
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Strelce in Leve
Manj ugodno za: Ovne, Kozoroge in Rake

Ponedeljek – Z Luno v znamenju Leva bomo teden pričeli z ustvarjalnim zagonom. Vse do večera bo prevladovala pozitivna energija. Dan bo ugoden za ustvarjanje, načrtovanje novih projektov, iskanje idej, obisk neznanih krajev in odkrivanje še nepoznanih stvari. Večer bo bolj turoben. Naša volja in radoživost lahko naletita na oviro ali pa nas bo vznemirila kakšna neprijetna novica. Pozno zvečer bodo energije zopet bolj živahne in strastne.

Torkovo dopoldne bo vznemerljivo in domiselno. V dopoldanskem času popravite napake in izvedite še zadnje izboljšave pri svojem delu. Primerno za obujanje že pozabljenih projektov in idej. Nato bo Luna ves dan v praznem teku*. Izkoristite sproščenost popoldneva in se ukvarjajte s konjički, ki vas veselijo. Naberite zrele plodove z vašega vrta in se lotite priprave marmelad in drugih dobrot. Ali pa specite odlično pecivo z domačim sadjem.

V sredo dopoldne bo prevladovalo negotovo in zmedeno vzdušje. Razmišljali bomo, kaj vse moramo storiti, ampak ne bo prave energije, da bi se tega lotili. Popoldan bo že bolje. Merkur bo potoval v direktni smeri, zato bodo tudi naša življenja šla počasi naprej, manj se bomo ozirali nazaj in bolj bomo odločni. Z Luno v Devici si bomo zaželeli več reda in discipline ter se potrudili, da ju izpostavimo. V družinskem krogu bomo dobro in usklajeno sodelovali. Zato lahko izkoristimo popoldne za skupna družinska opravila ter si naredimo načrt za letošnje poletje, če ga še nimamo. Pozno zvečer so možna manjša nesoglasja ali nezadovoljstvo. Mogoče bodo otroci od vsega razburjenja in vznemirjenosti nekoliko težje zaspali ali pa sploh ne bodo želeli v posteljo.

Noč na četrtek bo umirjena in večinoma se bomo dobro naspali. Zjutraj bomo čutili odgovornost do dela, tako doma kot v službi. Čas je primeren za pospravljenje in zaključevanje del. Vsi, ki gradite, renovirate ali kaj popravljate, boste danes uredili za vas pomembno zadevo. Morda kaj zaključili, se dogovorili za nadaljnja dela ali pa se le odločili, da kaj novega ustvarite. Ugodno tudi za urejanje uradnih zadev ter načrtovanje varčevanja. Dnevi z Luno v Devici nas radi spodbudijo, da razmislimo o naših prehranjevalnih navadah in zdravem življenjskem slogu.

V noči na petek bo marsikdo težje zaspal. Energije lahko povzročijo vznemirjenost in zaskrbljenost. Misli poskusite usmeriti v kaj lepega in sproščenega. Petek bo precej težaven z vidika uresničevanja naših želja in hotenj. Te energije se bodo občutile že prejšnji večer. Možne so težave v usklajevanju službenih in družinskih načrtov. Naši načrti lahko naletijo na oviro in blokado. Novice ne bodo nič kaj spodbudne, še zlati s področja politike, gospodarstva in financ. Možne so manipulacije in precenjevanje moči. Ali pa nenadne spremembe in dogodki v naravi. Opoldne bo Luna prestopila v znamenje Tehtnice, zato bomo čutili potrebo po sodelovanju in harmoniji.

V soboto bodo še vedno prisotne energije prejšnjega dne, ko bo potrebna velika mera prilagajanja in navajanja na nove razmere. Zaradi vplivov, na katere sami ne bomo mogli vplivati, lahko trpijo naši odnosi z drugimi. Vse do večera bo ozračje napeto in stresno. Možni so hitri in nepredvidljivi dogodki v naravi. Če bomo imeli vroče dni, bodimo pozorni na opozorila glede neviht in se pravočasno umaknimo na varno.

Nedelja bo bolj umirjena in lažje bomo sodelovali z drugimi, kot prejšnje dni. Do zgodnjega popoldneva lahko zgladimo morebitna nesoglasja in se temeljito pogovorimo. Čutili bomo olajšanje. Popoldan bodo naše želje morda nekoliko pretirane. V občutku dobre volje in veselja ne bomo imeli realne predstave, kaj in koliko si lahko privoščimo. Vendar se ne obremenjujmo, izkoristimo družabne trenutke in obiščimo kakšno poletno prireditev, ki jih v poletnem času res ne manjka.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.



Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Živahni prvomajski prazniki v Portorožu in Piranu

V Portorožu in Piranu so turistično leto začeli v pozit...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Kaj pomeni biti upokojen?

Zakaj je upokojitev ena najbolj travmatičnih izkušenj z...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.