Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 27.11. do 3.12. (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 26.11.2023
Vstopamo v veseli december in jaz se ga vedno veselim, ker se začne smučarija in obiščem meni ljube Dolomite, ker okrasimo dom ter okolico in se srečamo z domačimi ter prijatelji na dobrem domačem kosilu. Kaj pa nam astrološko kaže ta teden?
Počasi vstopamo v najbolj praznični del leta. (Foto: Freepik.com)
Počasi vstopamo v najbolj praznični del leta. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Prazniki imajo lepo noto, vsepovsod diši po piškotih, potici, po vonju sveče in dobri pečenki. Veselimo se daril, nič velikega, samo, da je pozornost. Počasi stopamo v adventni čas, ko se dom okrasi v nekaj lepega.

Pa vendar bomo PONEDELJEK začeli s polno Luno v znamenju dvojčka. Luna se bo ob 10:16 uri postavila nasproti Soncu na 4 * dvojčka, tudi nasproti Marsu v strelcu, bo v kvadratu s Saturnom v ribi in v dinamiki z Venero v tehtnici. Z energijo dvojčka prihajamo do različnih informacijah, vse lahko opazujemo iz več zornih kotov, ker ima dvojček to večplastnost v sebi. Širše kot so informacije, več je možnosti, da vidimo resničnost opaženega. Strelec pa trdi, da se ne da vedno zagotavljati resnice tega, kar on vidi. Strelec potrebuje bolj globljo in osebno raven, kot to spoznava v zunanjih informacijah.

Vsak od nas upravlja s tem kar vidi, glede na to, kar nosi v sebi. To je zelo močno sporočilo. Vsi težko sprejmemo dejstvo, da ima neka tema, ki nas pripelje do razprave, več kot eno stališče. Vsi želimo imeti prav in ponedeljkova polna Luna v dvojčku nas spominja na preprosto dejstvo, da vedno ostaja več kot ena različica iste stvari, odvisno od koga in od kod gledamo. Seveda smo ljudje zmotljivi, ker je v tej polni Luni vladar Merkur v dinamiki z Neptunom, lahko zaradi slabše objektivnosti napačno sklepamo dogodke.

V TOREK bomo v sebi predelovali vse dogodke včerajšnjega dne, razčlenjevali, iskali tisto pozitivno, kar smo iz neke lekcije odnesli in če smo se v kaj zmotili in zakaj. Merkur vladar včerajšnje polne Lune in današnje energije dvojčka je v strelcu, poln nekega spoznanja in v napredek usmerjenega uma. Bodimo optimisti in iz vsake situacije izluščimo nauk.

SREDA z upadajočo Luno v raku bo prijetna, konstruktivna in namenjena vsem domačim zadevam. Saturn Luno podpira, ji daje zbranost, podporo in izkušnje iz preteklosti. Jupiter vliva zaupanje, dobro počutje tako z domačimo, kot z ljudmi, ki jih imamo radi. Zelo bomo skrbeli za svoje bližnje, za dom in družino.

Podobne astrološke energije bodo tudi v ČETRTEK, ko bo vse lepo in polno navdiha.

V velikem pričakovanju smo, ko vstopamo v veseli DECEMBER. To je mesec praznovanja, druženja, mesec zabav, veselja ter obdaritve. V PETEK bomo čustva zelo globoko občutili, tudi izrazili in pokazali, Luna bo dopoldne še v emocionalnem raku, v dinamiki z Venero in Plutonom. To bodo težje energije za ženske in njihove medsebojne odnose, lahko pride do nesporazumov in manjše blokade.

Popoldne bo čisto druga energija, Merkur vstopa v kozoroga, Luna pa v leva. Z energijo kozoroga bodo naše misli bolj preudarne, naš pogled na posamezno situacijo, ki je le ena izmed mnogih, ker realnost vsak dojema na svoj način, glede na svoje vzorce, prepričanja, pretekle dogodke v svojem življenju ter rane in nepredelane travme (predvsem) iz našega otroštva, ko niso bile zadovoljene naše osnovne potrebe, pa bolj realen, praktičen.

Pričakovanja, to je, kako si mi predstavljamo, da bi nekaj moralo biti, so (skoraj) vedno problematična in, ko niso izpolnjena, je najlažje pokazati s prstom na drugega. To je naš obrambni mehanizem, kar pa ne pomeni, da je to edini in hkrati najučinkovitejši način razreševanja problemov.

Zato menim, da se bomo morali počasi vsi začeti zavedati, da, ko kažemo s prstom na druge, trije vedno kažejo v nas. Namreč, ko človek kritizira z namenom, da žali ali pa ponižuje druge, takrat največ pove o njem samem in ne toliko o drugih.

Tretja stvar, ki jo bomo morali počasi vsi spoznati, pa je dejstvo, da se iz vsake situacije, pa naj bo še tako negativna v naših očeh in po prepričanju našega ega, vedno lahko nekaj naučimo, da lahko tako kaj spremenimo. O tem govori Merkur v zemeljskem kozorogu.

Pred nami je bolj vesel VIKEND z energijo ognjenega leva, v SOBOTO bomo imeli lep trigon med Luno in Soncem v ognjenem elementu, kar bo izredno spodbudno za nas. Začutili bomo, da zmoremo več.

S prvo adventno NEDELJO se začne praznični, adventni čas. Prva sveča, ki jo bomo doma prižgali na adventnem venčku simbolizira PRIČAKOVANJE in UPANJE.

Pričakujemo vstop Sonca v kozoroga, pričakujemo zimo, pričakujemo Božični čas in vstop v Novo leto. O tem bom še veliko pisala.

Lepo bodite in imejte se lepo, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Spletni zmenki in iskanje ljubezni preko spleta - kako začeti?

Včasih smo se spoznavali na zabavah, veselicah in podob...

Halo, kličejo goljufi! Kako vam z računa ukradejo denar?

Spletni goljufi od nas vedno želijo dobiti denar. A svo...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 1.1. do 7.1.2024 (piše priznana astrologinja)

Ko stojimo na pragu novega leta 2024, nam planeti v svo...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Metka Klevišar: ŽAL POGOSTO SPREGOVORIMO PREPOZNO

Na to me je včeraj spomnila bralka v komentarju, ki se,...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Vlasta Nussdorfer

Vlasta Nussdorfer
varuhinja človekovih pravic


"Nihče ni popoln; ne mlad in ne star, šele vsi skupaj lahko zgradimo lepši in srečnejši svet."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.