Ženska, vzemi se dovolj resno in se daj na urnik

Ženske včasih potrebujemo malo pomoči, da se končno damo na urnik. Planer, ki vsebuje motivacijske tabelice, dnevnik hvaležnosti, tedenski motivacijski nasvet za boljše življenje, petkometer, menstrualni koledarček in še veliko druge podporne vsebine, je vsekakor odlična in v resnici zelo nežna brca v rit!
V desnem zgornjem kotu planerja je tako imenovan petkometer, s katerim boš vsak petek izmerila svoje telesno, čustveno in umsko stanje. Cilj je, da ti za vikend ostane še dovolj energije in da v petek nisi čisto povsem izmozgana. (Foto: Tanjazelj.si)
V desnem zgornjem kotu planerja je tako imenovan petkometer, s katerim boš vsak petek izmerila svoje telesno, čustveno in umsko stanje. Cilj je, da ti za vikend ostane še dovolj energije in da v petek nisi čisto povsem izmozgana. (Foto: Tanjazelj.si)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ženske pogosto planiramo. Obveznosti. Opravila. Kuhanje. Nakupe. Obveznosti otrok.

Pogosto pa na ta urnik, dokler smo delovno aktivne, ne damo sebe. Ali vsaj ne toliko, kot bi si želele.

Zakaj je temu tako in kako lahko to spremeniš?

 

Kako resno pa ti jemlješ sebe?

Strokovnjaki s področja psihologije pravijo, da se ženske najpogosteje ne damo na urnik zato, ker sebe ne jemljemo dovolj resno. Kako resno pa ti jemlješ sebe?

Moja osebna izkušnja je taka, da sem očitno morala doživeti dve izgorelosti, da sem potem vendarle zmogla postaviti standarde zase, ki jih več ne želim menjati. Kvečjemu jih želim izboljševati.

In morda te bom z naslednjo informacijo razočarala: niso krivi drugi, da ti nisi na svojem urniku.

Ko boš sama sebi dovolj pomembna in boš sama sebe jemala zares dovolj resno, boš z lahkoto pristala na urniku. Zapisana z velikimi črkami!

 

Planer, ki te premakne, da se končno daš na urnik

Jaz si čas zase zelo rada zapišem kar v svoj planer. Planiram tako, da "pišem peš". To mi je ljubo. Pa še fino motoriko ohranjam s pisanjem na roke. Dve muhi na en mah.

Prav tako zelo rada pišem z lepimi pisali in v lepe zvezke.

In zaradi vsega tega sem za vse ženske, ki se želijo pogosteje dati na urnik, naredila prav poseben planer. Pisan, z močno vsebino in zelo potrebno podporo. Tak, da z veseljem in navdušenjem planiraš čas ter razne aktivnosti tudi samo zase. Tak, da te premakne.

Gibam se zase 2022

Gre za nov, unikaten izdelek, kot ga v Sloveniji še ni bilo - planer Gibam se zase 2022. Planer poleg osnovnih koledarjev (letnega, mesečnega in tedenskega) vsebuje namreč veliko podporne vsebine, ki je bodo vesele vse ženske, ki si želijo polepšati življenje ter se vsakodnevno motivirati k zdravemu in hvaležnemu življenju.

Planer tako vsebuje tudi menstrualni koledarček in opomnik za pregled dojk. Vsebuje tudi 13 motivacijskih tabelic, v katere si boš lahko označila vse tiste stvari, ki jih počneš zase – od gibanja, branja knjige in kave s prijateljico do počitka.

Planer vsebuje tudi 13 dnevnikov hvaležnosti, kamor boš vsak dan sproti zapisala vsaj tri stvari, za katere boš tisti dan hvaležna. V planerju boš našla tudi 13 čudovitih pobarvank. Zate, ne za tvoje otroke!

V vsak teden v letu pa te bo pospremil tedenski motivacijski nasvet za boljše življenje, ki smo jih ustvarile tri ženske – Monika, Jana in Tanja.

Pa da ne pozabim: v desnem zgornjem kotu planerja je tako imenovan petkometer. S petkometrom boš vsak petek izmerila svoje telesno, čustveno in umsko stanje. Cilj je, da ti za vikend ostane še dovolj energije in da v petek nisi čisto povsem izmozgana. Da imaš kaj do vikenda, ne pa se samo celiš od preveč napornega tedna!

V planerju poleg vse te podporne vsebine najdeš še kotiček za čečkarije (moj najljubši kotiček), kotiček za opravila in dam se na urnik, stran za pomembne datume in stran za zdravniške preglede.

 

V enem letu si lahko 365-krat boljša in bolj zadovoljna!

Planer Gibam se zase 2022 ti bo pomagal, da se boš (končno) dala na urnik. Da se boš redno gibala. Delala na sebi. Kajti, če boš vsak dan naredila vsaj nekaj malega zase, boš lahko v enem letu za 365-krat boljša! In seveda boš tako veliko bolj zadovoljna s svojim življenjem.

Moj cilj je, da ženske v Sloveniji spodbudim, da se dajo na urnik. Ker to, da se ženske ne damo na urnik, je nekaj najslabšega za nas. Zato daj se na urnik in DA, plan tudi izpelji. 5, 4, 3, 2, 1 ... zdaj!

In pssst: Ob nakupu planerja boš prejela tudi celoletno spletno motivacijsko podporo. To pomeni, da te bom osebno vsak mesec spomnila, kako ti gre motivacijska tabelica in dnevnik hvaležnosti ter te spodbudila, da nikoli, ampak zares nikoli povsem ne pozabiš nase. Saj veste, ženske moramo skrbeti druga za drugo.

 

Kako priti do planerja, ki bi ga morala imeti vsaka ženska?

Planer Gibam se zase 2022, ki ima trde platnice in je A5 formata, lahko kupiš na tej povezavi

Za vse bralke MojaLeta.si pa sem pripravila prav posebno kodo DAMSENAURNIK, s katero ti podarim strošek poštnine. Ob naročilu planerja samo vnesi to kodo.

Če boš sodelovala v Facebook nagradni igri, pa lahko z malo sreče svoj planer Gibam se zase 2022 dobiš brezplačno!

 

 

Pogoji in pravila sodelovanja v nagradni igri Ženska, vzemi se dovolj resno in se daj na urnik

1. Splošne določbe
Organizator MojaLeta.si, zavod za promocijo kakovostnega staranja in detabuizacijo starosti Korovci, prireja nagradno igro »Ženska, vzemi se dovolj resno in se daj na urnik« na Facebook strani spletnega portala Mojaleta.si v času od 15. novembra 2021 do vključno 23. novembra 2021 do 12. ure. Sponzor nagradne igre je podjetje TANJA ŽELJ S.P., Grušova 15, 2231 Pernica, in sicer z izdelkom Planer 2022 za ženske.

2. Nagrade
Ob koncu nagradne igre bo organizator med sodelujočimi uporabniki izžrebal naslednjo nagrado: Planer 2022 za ženske. Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki sprejme pravila nagradne igre, razen zaposlenih v zavodu Mojaleta.si Korovci in podjetju Tanja Želj s.p. in njihovih ožjih družinskih članov.

4. Potek nagradne igre
Sodelujoči v nagradni igri morajo izpolniti izziv, podan v objavi na Facebook strani https://www.facebook.com/mojaleta.si. Žrebanje nagrade bo ob prisotnosti tričlanske komisije potekalo 24. novembra 2021 ob 12. uri na sedežu zavoda Mojaleta.si Korovci, rezultati bodo na www.mojaleta.si objavljeni najpozneje naslednji delovni dan, nagrajenec pa bo obveščen tudi po zasebnem sporočilu.
Nagradna igra ni sponzorirana, potrjena, administrirana oziroma kakor koli povezana s socialnim omrežjem ali podjetjem Facebook.

5. Nagrajenci
Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli izžrebancu, če ugotovi, da je ta sodeloval v nagradni igri v nasprotju s temi pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. V tem primeru organizator nagrado ponudi naslednjemu izžrebancu. Če nagrajenec v roku 7 dni od prejema obvestila organizatorja na podani e-naslov ali zasebno sporočilo na omrežju Facebook ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, davčna številka), ni upravičen do nagrade. Po dostavi vseh podatkov bo sponzor nagrajencu poslal nagrado po pošti.

6. Davki in akontacija dohodnine
Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). Nagrajenec izrecno in brezpogojno dovoljuje organizatorju, da njegove osebne podatke in davčno številko posreduje pristojnemu davčnemu organu za namen odmere dohodnine.
V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrad v skladu z vrednostjo nagrade ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da v tekočem kolesarskem letu prejme nagrade tudi v drugih nagradnih igrah in izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

7. Zbiranje in uporaba podatkov
Vsak udeleženec nagradne igre z izpolnitvijo obrazca potrjuje, da v celoti sprejema pogoje te nagradne igre ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec nagradne igre soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter promocijskega gradiva (po e-pošti in navadni pošti). Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev, uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.
Dobitniki nagrad organizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) in fotografije prevzema oz. koriščenja nagrade v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradne igre.

Zavod MojaLeta.si Korovci

Korovci, 11. november 2021

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...

FMD DIETA – ste že slišali za njo? Dieta, ki deluje enako kot post, a ni postenje

Ste že slišali za FMD dieto? To je posebna dieta, ki po...

Ekskluzivna pomladna ponudba: oddih v Termah Lendava po ugodnih cenah

Izkoristite ugodno ponudbo za oddih v Termah Lendava vs...

Ambasadorka MojaLeta ocenila hotel Floramare: "Vstopila sem preplavljena s čustvi"

Na portalu Moja leta.si so mi zaupali, da grem v nov ho...

V pomlad z Društvom Šola zdravja: Brezplačna vadba Dihamo z naravo

V Društvu Šola zdravja zopet pripravljajo vodeno brezpl...

Nikoli (pre)stari za šport

Bi radi več migali, pa ne veste, za katero vadbo se odl...

Osebnostna rast: Kako se pogovarjate sami s sabo?

Odnos do samega sebe in vse notranje dialoge je veliko ...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Numerološka napoved za APRIL: April nas bo postavil na realna tla

April, kot četrti mesec povezujemo s fizičnim elementom...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.