Telekom Slovenije pri sanaciji poplav pomaga z donacijo 250.000 evrov

Telekom Slovenije pri sanaciji poplav pomaga z donacijo 250.000 evrov Uredništvo/Telekom | 14.9.2023
Dober mesec po katastrofalnih poplavah Telekom Slovenije donacije v skupni višini 250.000 evrov namenja za pomoč družinam in posameznikom, ki so jih poplave najbolj prizadele, in 20 prostovoljnim gasilskim društvom, s katerimi je ob poplavah najtesneje sodeloval na terenu.  

To nedeljo Marcelova tržnica za podporo neozdravljivo bolnim otrokom

To nedeljo Marcelova tržnica za podporo neozdravljivo bolnim otrokom Uredništvo/ Marcelova tržnica | 23.8.2023
V nedeljo, 27. avgusta, se bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani med 10. in 20. uro odvijala Marcelova tržnica, dobrodelni dogodek zbiranja sredstev za podporo neozdravljivo bolnim otrokom in njihovim družinam, ki jih oskrbuje Tim za paliativno oskrbo otrok Pediatrične klinike v Ljubljani.  

POPLAVA VODE, A TUDI POPLAVA SOLIDARNOSTI

POPLAVA VODE, A TUDI POPLAVA SOLIDARNOSTI Filantropija Slovenija | 17.8.2023
Sporočamo, da je v zadnjih nekaj dneh pripravljenost pomagati prizadetim v poplavah preko obrazca Slovenske filantropije izrazilo 2.566 prostovoljcev. Izvedli smo že 35 prostovoljskih akcij na terenu, v katerih je bilo udeleženih kar 1.141 prostovoljcev! Iz srca hvala vsem, ki ste pomagali na kakršenkoli način.  

Za prizadete v poplavah so rotarijci zbrali že več kot 155.000 evrov. Darujete lahko še vedno

Za prizadete v poplavah so rotarijci zbrali že več kot 155.000 evrov. Darujete lahko še vedno Rotary Distrikt Slovenija | 16.8.2023
Humanitarna organizacija Rotary Distrikt Slovenije in Severne Makedonije je za prizadete v poplavah organizirala akcijo zbiranja sredstev, ki bodo v celoti namenjena oskrbi najbolj ogroženih skupin prebivalstva, obnovi uničenih domov in infrastrukture ter nudenju psihosocialne podpore prizadetim. Rotarijci so do danes skupno zbrali že več kot 155.000 evrov pomoči, na stisko ljudi pa so se odzvali tudi s prostovoljnim delom na terenu.  

Kje je dostopna aplikacija za pomoč pri poplavah?

Kje je dostopna aplikacija za pomoč pri poplavah? Uredništvo/Gov.si | 9.8.2023
Uprava za zaščito in reševanje je objavila spletno aplikacijo Poplave 2023 za pomoč prizadetim v poplavah. Vsi, ki bi želeli pomagati: v kratkem prispevku boste našli povezavo do spletne strani oz. do aplikacije.  

Kako lahko pomagate prizadetim v poplavah in kam se obrniti po pomoč?

Kako lahko pomagate prizadetim v poplavah in kam se obrniti po pomoč? Uredništvo/Gov.si | 7.8.2023
Pretekli vikend je Slovenijo prizadela ena najhujših naravnih nesreč v zgodovini. Nastala škoda je velikanska. Pomoč potrebujejo številni sodržavljani in sodržavljanke. Humanitarne organizacije zato že zbirajo pomoč za vse prizadete prebivalce. Kje lahko pomoč najdete ali jo ponudite?  

Letovanje starejših se bo letos spomladi in jeseni udeležilo več kot 150 starejših

Letovanje starejših se bo letos spomladi in jeseni udeležilo več kot 150 starejših Karitas/Uredništvo | 2.8.2023
V luči povečanih socialnih stisk in potrebe po podpori najbolj ranljivim skupinam Karitas v 2023 izvaja obsežne programe letovanj in taborov. Programi nudijo socialno ogroženim otrokom, mladostnikom, družinam in starejšim priložnosti, da se družijo, okrepijo svoje zdravje, gibajo, pridobijo nove socialne veščine in si naberejo moči za izzive med letom. V 2023 Karitas organizira 15 različnih programov letovanj in taborov, ki bodo vključili več kot 1150 udeležencev iz vse Slovenije...  

14. Dan za spremembe – Za(čutimo)dobro

 14. Dan za spremembe  – Za(čutimo)dobro Uredništvo/ Slovenska filantropija | 7.4.2023
15. aprila 2023 bo potekala vseslovenska prostovoljska akcija, ki je nastala z namenom spodbujanja državljanov k aktivnemu odzivu na potrebe svoje skupnosti in ustvarjanju priložnosti, da se čisto vsak lahko preizkusi v vlogi prostovoljke ali prostovoljca. V organizaciji Slovenske filantropije bo akcija že štirinajsto leto zapored povezala številne akterje po celi Sloveniji, tokrat še posebej z namenom prostovoljskega prispevka k dobremu počutju in za širše dobro.  
Prejšna stran
1
2
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2023 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.