Vrhniška dobrodelna akcija Čokolada za poštarja

Aktualno > Dobrodelnost | piše: Uredništvo | 22.12.2023
December je mesec obdarovanj in v vrhniškem zavodu Zlati UP so letos prišli na idejo, da bi obdarili poštarje, ki za nas v kakršnihkoli vremenskih razmerah, naj bo to mraz, sneg, dež ali vročina, nosijo pisma in pakete.
 Vrhniška dobrodelna akcija Čokolada za poštarja. (Foto: Freepik.com)
Vrhniška dobrodelna akcija Čokolada za poštarja. (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

»Tako kot nam oni mnogokrat izvabijo nasmeh na obraz, ko se razveselimo kakšne pošte ali paketa, ga bomo tudi mi njim,« so zapisali.

K sodelovanju so povabili tudi vrhniške tabornike Rod Enajsta šola Vrhnika in akcijo 'Čokolada za poštarja' oglaševali po družabnih medijih, lepili plakate po Vrhniki ter tudi osebno nagovorili vrhniško javnost. Kdor je želel, je lahko prispeval čokolado za dober namen.

Zbrane čokolade sta predstavnici zavoda Zlati UP in vrhniških tabornikov vrhniškim poštarjem predali tik pred prazniki. Zastavljen cilj je bil dosežen: poštarjem sta izvabili nasmeh na obraz. In to šteje, kajne?

Foto: Zavodu Zlati UP

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Dobrodelna akcija
Morda te zanima tudi:

Spoznajte babico, ki je snema oglase in obvlada pametne telefone

Upokojitev pogosto pomeni začetek novega poglavja v živ...

Janko Kozel (zgodba o presaditvi srca): "Zavedal sem se, da je smrt zelo blizu."

"Bolj ljubim življenje, vsak dan znova, vsak dan je zam...

Pozor! Kako goljufi pridejo do vaše kreditne kartice? Obstaja 5 načinov

Najpogostejši cilj spletnih goljufov je vaša kreditna k...

Iz Jožičine kuhinje: "Škropivo" proti ušem

Iz Jožičine kuhinje prihaja malce drugačen recept, in s...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Recept za najbolj okusno štefani pečenko

Štefani pečenka sicer ni tradicionalna slovenska jed, p...

Intervju (spolnost v menopavzi): "V Sloveniji, ja, mi smo še nekoliko za časom"

V uredništvu MojaLeta.si smo mesec november posvetili p...

Kako pripravimo najbolj okusen TELEČJI PAPRIKAŠ?

Paprikaš je tradicionalna jed, ki izvira iz madžarske k...

Novo življenje: 7 majhnih, a pomembnih sprememb

Včasih so za to, da spremenimo svoje življenje, dovolj ...

Želite nazaj poletje? To so deli Evrope, kjer je oktobra še sončno in vroče

Ali je poletje vaš najljubši letni čas? Obožujete sonce...

Recept: Bosanski lonec

Bosanski lonac, ali bosanska enolončnica, je tradiciona...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.