Horoskop: Kaj vam prinašajo zvezde ta teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 22.4.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj vam prinašajo planeti? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Kaj vam prinašajo planeti? (foto: FreeDigitalPhotos.net)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Teden bo predvsem v znamenju t.i. velikega križa, ko bodo štirje planeti (Mars, Jupiter, Uran in Pluton) v stresnih/dinamičnih aspektih. Astrologi že nekaj časa opazujemo, kako se tvorba teh aspektov odraža na življenje na Zemlji. Začetek tedna (ponedeljek, torek in sreda) bo precej stresen. Priča smo lahko več naravnim nesrečam po svetu, kot so potresi in vremenske ujme. Zaradi stresne situacije, ki bo vplivala na psihološko stanje ljudi in vedenje, je povečana možnost nezgod in nasilja. V teh dneh bomo zagotovo slišali manj prijetnih novic. Zato v tem tednu svetujem, da smo pri naših odločitvah in ravnanju previdni.

Ponedeljek bo sicer še prazničen, vendar bodo nočne ponedeljkove ure zelo stresne, marsikdo bo težko spal ali pa ga bodo pestile neprijetne sanje. Zjutraj, ko se bo pričelo daniti, bodo te energije že počasi popuščale in jutro bo bolj prijetno. Ker bo Luna v znamenju Kozoroga smo lahko z mislimi že v službi ali pri drugih obveznostih. Dan je primeren, da obiščemo sorodnike in jih razveselimo s pisanko, ki smo jo pripravili prejšnje dni. Čas je naklonjen, da obudimo spomine in da preživimo nekaj časa z ljudmi, s katerimi nas vežejo posebne vezi.

V torek zjutraj bo Luna prestopila v znamenje Vodnarja, v sredini dopoldneva pa se bo tvoril zadnji Lunin krajec. Dan bo stresen in napet. V uresničevanju osebnih interesov, ki zahtevajo večjo mero usklajevanj z drugimi, bodimo v teh dneh še posebej previdni. Povečana je možnost trenj in nemoč usklajevanja. Zadnji Lunin krajec nam narekuje, da naredimo zaključke in preverimo učinkovitost preteklega dela. Vodnar je zračno znamenje, zato pojdimo na sprehod na bližnji hrib ali prezračimo stanovanja. Svež zrak bo odpravil napetosti in nas sprostil.

Napetosti »velikega križa« se bodo odražale še v sredo. Počutimo se lahko nemirno in zdelo se nam bo, da se moramo boriti. V morebitnih nevarnih situacijah, ne izzivajmo sreče. Bodimo previdni. Pozno popoldne lahko naletimo na ovire in blokade, zavedali se bomo omejitev. Čeprav za prvi del tega tedna, napovedi niso obetavne pa se zavedajmo, da za vsakim dežjem posije sonce. Soncu se bo v znamenju Bika pridružil planet Merkur, po katerem bo potoval vse do konec maja. Delovali bomo bolj premišljeno, vendar pa tudi bolj kritično. Če si bomo nekaj zamislili, bomo od tega težko odstopili. Naše misli bodo predvsem praktične in usmerjene v dobiček. Bik je znamenje, ki ima rado ugodje, čutne užitke, umetnost, modo in denar.

V četrtek bodo stresne energije že počasi pojenjale, vendar popolnoma otresli se jih še ne bomo. Luna bo prestopila v znamenje Ribi in z drugimi planeti bo tvorila harmonične aspekte. Dopoldan bo ugoden za pogovore. Imeli bomo močno intuicijo, zato se bomo marsikaj dogovorili brez besed. Zgodnje popoldne bo umirjeno in naklonjeno uresničevanju naših ciljev in želja. Moški in ženske se bomo dobro razumeli, v odnosih bo čutiti razumevanje in sočutje. Zvečer se bodo nekateri počutili brez energije za aktivno preživljanje prostega časa. Bodo pa te energije zelo naklonjene meditaciji, jogi, obisku kopališča/wellness centra in drugim oblikam umirjenega sproščanja. Umirimo se lahko tudi z glasbo in filmom.

V petek se bo na nebu tvoril aspekt, ki bo pare še tesneje povezoval in v njih budil prepričanje o trdni in zvesti ljubezni. Ljubezenske zveze začete tega dne ali že prejšnji dan, bodo imele obetajočo prihodnost. Je pa čas ugoden tudi, da obiščemo sorodnike ali obnovimo stara prijateljstva. Če potrebujemo pomoč, jo bomo zlahka našli. Intuicija nas bo tudi tega dne vodila, da bomo uspešno opravili zastavljene naloge. Če imamo možnost, dan namenimo sprostitvi in se temeljito spočimo. Večer bo tih in zasanjan, zato bomo verjetno raje ostali doma. Čustva bodo močna in spodbujala bodo romantična doživetja.

V soboto zjutraj se bo marsikdo odpravil po nakupih, saj bosta Merkur (predstavlja trgovino) in Sonce (predstavlja želje) na isti stopinji v znamenju Bika, ki je čutno in pridobitniško znamenje. Vendar bo Luna v dopoldanskem času v praznem teku, zato se v trgovine ne odpravite s konkretnimi nameni. Če boste kupovali modo, se prepustite. Morda najdete kaj čisto spontano, zagotovo pa ne tistega, kar ste si zamislili. Ob dvanajsti uri bo Luna prestopila v znamenje Ovna in verjetno bo kdo začutil, da mora v športno trgovino. Popoldan bomo čutili več energije in želeli si bomo več dinamike in športnih aktivnosti. Tudi tega dne bo močno poudarjena intuicija. Umetniki bodo začutili veliko ustvarjalnega navdiha.

Praznična nedelja bo stresna in energije t.i. velikega križa bodo zopet prišle do izraza. Težke energije bodo prevladovale v dopoldanskem času. Ne pogrevajmo starih zamer in nesoglasji, brzdajmo svoja čustva in se ne pustimo izzivati. Pri vseh stvareh, ki se jih bomo lotili bodimo previdni, da ne pride do nesreče. Energijo raje usmerimo v ustvarjalne dejavnosti in igro z otroki. Popoldan bo Luna v praznem teku, kjer bo vztrajala vse do ponedeljkove popoldneva. Čas ni namenjen uvajanju novostim in kakršnim koli začetkom.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.


Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Kinodvor za gluhe in naglušne

V Kinodvoru bodo v letošnjem letu izvedli deset filmski...

Bolečine v križu? Rešite se jih z neoprenskim križnim pasom

Eden od vzrokov za pojav bolečine v križu je lahko napa...

Metka Klevišar: PREMAJHNA TABLETA

"Pritoževala pa se je zato, ker je bila nova tableta pr...

Pozor! Prepoznajte zavajajoče oglase: kako spletni goljufi od vas dobijo denar?

Ko brskamo po spletu, se pogosto srečujemo z različnimi...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Astro napoved: Kaj vas čaka ta teden (15.4. - 21.4.2024)?

Začetek tedna bo obarvan z energijo Sonca v znamenju ov...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

BALDRIJAN: zmanjšuje tesnobo, pomirja, lajša bolečine, deluje proti nespečnosti...

Baldrijan (znanstveno Valeriana officinalis), se zaradi...

TELOVADIMO: Vaje za mobilnost in gibljivost (VIDEO)

Dandanes se srečujemo z vse večjo problematiko omejene ...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.