NUMEROLOGIJA: Napoved za april

Končno je nastopil čas, da zapustimo naše cone udobja in začnemo aktivno delovati. Mesec april bo mesec transformacije postavljanja temeljev. V hitrejši energiji števila 5, se skriva seštevek števil 1 in 4 in tega nikakor ne smemo zanemariti.
Kaj nam prinaša april? (foto: pexels.com)
Kaj nam prinaša april? (foto: pexels.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Kaj moramo vedeti?
Vrednost meseca je v številu 5. To število je pomembno pri novih premikih, svežih idejah in občutku notranje osvoboditve, saj ima dokaj hitro energijo tudi v finančnih zadevah. To je mesec, ko nam lahko denar pade iz žepa zaradi trenutnega navdiha in navdušenja nad nečem, kar vidimo. To je tudi mesec bolj živahne komunikacije in možnih potovanj ali kratkih izletov. Lahko nas vodi tudi v nenadzorovane smeri, nepričakovane zaplete in prevelik občutek brezskrbnosti. Čas kar leti in nekatere zadolžitve lagodno premaknemo na prihodnost.

Srečamo lahko ljudi, ki nas navdušijo in nam spremenijo pogled na nekatere zadeve in, v trenutnem navdušenju, pozabimo, kaj je bil naš prvotni načrt. Bolj smo lahko tudi dovzetni na pihanje na dušo, flirte in zabavna doživetje. Kot bi nekaj v nas oživelo in bi nam nekatera bremena padla z ramen. Lahkotnost komunikacije nas lahko popolnoma prevzame in prepustimo se toku in ne razmišljamo na jutri ali pa vidimo v nekem spogledovanju več, kot v resnici pomeni.

Tudi na poslovnem področju bodo zapihali novi vetrovi in razmišljali bomo o svežih idejah, novih pristopih v marketingu ali celo novih zaposlitvah. Kaj bi lahko naredili, da bi bil bolj prepoznavni? S kom bi lahko sodelovali? Bi morda investirali v nekaj novega? Vse se zdi na dosegu roke…

Brezskrbnost je običajno pogojevana s preteklostjo in tudi ta mesec ne bo nič drugače. Če smo do sedaj hodili po različnih poteh, moramo eni poti posvetiti več pozornosti in začeti delovati načrtno in predano. V zimskih mesecih nabrane dileme, moramo ločiti kot zrnje od plevela in se odločiti, kaj bomo opustili in s čim gremo naprej. Pospravimo zaprašene predale in stotine listkov s sporočili, kakšni si želimo biti in kaj je naš cilj. V tem mesecu se zazrimo v ogledalo in si iskreno poglejmo v oči. Do tukaj sem prišel in kaj zdaj? Konec je beganja, izmikanja obveznostim in prelaganja odločitev na pravi čas, kajti pravi čas je zdaj. Pravzaprav smo na začetku manifestacije novih poti in nihče ne more lahkotno potovati s preveč bremeni in idejami, ki jih bo enkrat že uporabil, ko bo pravi čas.

Kaj lahko naredimo v tem mesecu?
Bodimo previdni na cesti in se ne izpostavljajmo situacijam, ki so nepregledne, če ne poznamo poti. Ko naletimo na nove situacije, nove ljudi, nove poti, se vedno vprašajmo, če je to res naša smer pričakovanj.

V odnosih ne pritiskajmo na čustva ljudi, preden ne ugotovimo, če smo sami naredili vse, kar smo pač lahko. Ljudi presojajmo z energijo srca, kar pomeni, da ne nasedajmo sladkim besedam in tudi sami se ne spuščajmo v odnose, če še nismo pripravljeni ali pa ne čutimo, da je to tisto pravo. Ko naredimo neko zavezo ali nekomu nekaj obljubimo, držimo besedo. Prazne obljube, ki so posledica lahkotnih klepetov, nas lahko udarijo nazaj kot bumerang. Ne izgubljajmo energije z besedičenjem v tri dni in varujmo skrivnosti, ki nam jih je kdo zaupal. Ne zapletajmo se v spore, ki niso naša stvar in tudi ne dopustimo, da bi namesto koga izpadli grešni kozel.

Govorjenje naj prihaja iz srca in ne iz zraka, ki ga nosijo različni vetrovi. Oseba, ki jo bomo morda spoznali, nam bo zelo všeč, vendar poglejmo nanjo z notranjimi očmi razuma in se vedno vprašajmo: «Si to res želim?« Ne izpovejte človeku, ki ga boste videli prvič in vas bo čudežno prevzel, kaj se vam dogaja v srcu in kakšne so vaše rane in sladkosti. Kava za prvič zadostuje. Ne tolerirajte večnih zamudnikov na sestanke in zmenke in enkrat brez opozorila odidite, ker spoštujete vaš čas.

Zavedati se moramo, da brez trdnih tal pod nogami, ne moremo narediti dobrega odriva v neznano in to naj bo vodilo, da se ne bomo izgubili v megli nedorečenih besed in dejanj.

Razmišljajte o investicijah, vendar ne stavite vsega. Izpolnite kakšne loto listek, kupite si nove čevlje, prebelite stanovanje in naredite drobna, nujna popravila v domovih. Poplačajte stare dolgove, preden vzamete nov kredit, kajti inercija meseca ima v zasnovi red in dobre temelje na finančnem področju. Ne zapravljajte denarja, ki ga še niste zaslužili.

Klepetajte o rečeh, ki bi jih lahko objavil tudi lokalni radio in ne o skrivnostih. Ne opravljajte s posmehom, temveč, z nasmehom, pokažite razumevanje za človeške slabosti. Če ste pogosto v množici ljudi, ker pač morate biti (recimo zaposleni v trgovskem centru, kliničnem centru…), pojdite pogosto v naravo in globoko dihajte.

April je kot svež veter. Mladi vetrovi so včasih preveč brezskrbni in prinašajo obet sladkosti neznanega. Najbolje bi lahko energijo tega meseca primerjali z drevesom. Raste v višino, bori se za prostor v gozdu in na soncu…če pa nima dobrih korenin, bodo vejice tanke in odpihnila ga bo prva močnejša nevihta. Prezračite korenine, vendar jih ne izpulite. Poiščite svoj prostor na soncu, vendar naj vas ne oslepi bleščeča svetloba. Dihajte s polnimi pljuči in širite meje neznanega. Bistvo je v delovanju z načrtom in vse bo dobro. Obdobje teme se krajša, vse brsti…dovolite si zacveteti v srcu.

Barve tega meseca so temno modra, rdeča in svetlo zelena. Če ste potrebni tolažbe, da se zacelijo stare rane, se odenite z mehko rožnato barvo.

Pregovor meseca: »Da bi bili ljudje ob svojem delu srečni, so potrebne tri stvari: zanj morajo biti pripravljeni, ne sme ga biti preveč in ob njem morajo imeti občutek uspešnosti.« (J. Ruskin)

Želim vam lep prehod v nove izkušnje.

Kontaktirate me lahko na tel: 041 256 802 ali e-mail: pusnikblanka@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Prihaja poletna vinska pot: V mestnem središču Ljubljane vinarji iz vseh koncev Slovenije

Organizatorji dogodka se v središču Ljubljane že pripra...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočas...

Načrtovanje upokojitve: Že veste, kaj boste počeli, ko se upokojite?

Ljudje, ki gredo v posteljo zaposleni in se zbudijo upo...

Metka Klevišar: SPOMIN NA MANCO KOŠIR

Pretekli teden je umrla nam vsem tako dobro znana Manca...

TELOVADIMO: Kako izboljšamo ravnotežje in okrepimo moč (+video z vajo)?

Z leti so padci vse bolj neprijetni. Zato enostavno pot...

MojaLeta darilo – kdo je bil izžreban?

Med prijavljenimi v mesecu aprilu smo izžrebali pet nag...

Kako prepoznate energijskega vampirja? Je v vaši bližini?

Ste čustveno izčrpani po pogovoru s prijateljem, sodela...

Izšla je majska revija Vzajemnost 2024

S staranjem so refleksi počasnejši, bolj smo okorni, tu...

Numerološka napoved za maj: Karmični dnevi in nihanja (piše Lili Sorum)

Letos je pričakovati manipulacije in veliko iger ega, k...

Ali ste anksiozno navezani na partnerja? Preverite znake tesnobne navezanosti

Vas je pogosto strah, da vas bo partner zapustil? Potre...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (6.5 - 12.5. 2024)?

Bolj kot v preteklem tednu boste zbrani in motivirani, ...

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na ž...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.