Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 13.5.2024
Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočasnite in delujete dosledno. Če ste odlašali kakršne koli odgovornosti, je zdaj pravi čas, da se lotite svojega seznama opravil.
Kaj nas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nas čaka ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Držite se s Soncem, ki se bo v tem tednu še nahajalo v znamenju bika svojih prepričanj, ko bo to potrebno, vendar občasno odprite svoj um tudi novi in ​​drugačni perspektivi. Čeprav boste delovali trmasto, boste v bistvu negovali svojega močnega duha, prepričani v svoje vrednote. Um in telo se bosta tesno povezala z naravo in svetom okoli vas, zelo boste uglašeni s svojimi čutili. Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočasnite in delujete dosledno. Če ste odlašali kakršne koli odgovornosti, je zdaj pravi čas, da se lotite svojega seznama opravil. Pomembno bo tudi, da ste bolj prilagodljivi v razmišljanju.

Poskusite z Venero, ki se bo prav tako nahajala v biku delovati s tokom, marsikdo vam bo hvaležen. Dobro vam bo šlo z ljudmi, ki vam dovolijo vzeti si čas, ki ga potrebujete, da v celoti uresničite svoje ideje. Čustva bodo iskala potešitev, vendar ne boste niti vsiljivi niti nepotrpežljivi.

Uprite se v prvih dneh tedna, ko bo Merkur še v ovnu želji po pošiljanju nepremišljenega besedila ali hitre elektronske pošte, še posebej, če gre za nekaj pomembnega. Merkur v sredo spremeni smer in se pomakne v znamenje bika, zato pričakujte bolj trden način razmišljanja in interakcije, zaradi katerih boste zelo praktični in zanesljivi. Tokrat ne boste prehitro sklepali, ampak si boste vzeli čas in uredili vse svoje misli, preden jih boste delili z drugimi. Naravnost boste v komunikaciji prešli na bistvo in svoje misli posredovali z namenom, da jih bodo drugi razumeli. Jasni in produktivni pogovori bodo ključ do rešitve. Vzemite si čas za pisno in govorno komunikacijo in poskrbite, da bo pomen tega, kar poskušate povedati, resnično prišel do izraza.

OVEN

V ponedeljek, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Uranom boste kljub temu da boste presenečali z nenavadnimi idejami želeli, da bi vas sodelavci jemali resno. Najbolj vas bodo zmotili tisti, ki so takoj, ko nekaj ne gre po maslu napadalni in nesramni. Misel, povezana z nerešenimi odnosi na čustvenem področju bo vedno bolj intenzivna, zato boste vikend, ki ga bo polepšala luna v znamenju tehtnice namenili čustvenim situacijam.

BIK

V torek, ko boste zaradi energije lune v levu zelo pogumni, boste povedali kar mislite, toda določeni posamezniki bodo mnenja, da je odkritost samo oblika egoizma. Že v četrtek, ko vas bo razveselila energija lune v devici boste zelo dobre volje. Veliko vam bo pomenil tudi kakšen sprehod ali izlet v dobri družbi. Optimizem bo ves čas z vami, pripravljeni boste dokončati tudi delo v domačem okolju, s katerim ste dlje časa samo odlašali.

DVOJČKA

Odnosi s sodelavci in somišljeniki bodo sredi tedna na prvem mestu. V pomembnih okoliščinah se boste počutili kot vodja, kar vam bo pisano na kožo, saj se ne marate preveč podrejati. Določena situacija se vam bo proti koncu tedna močno vtisnila v srce, saj vas bo oseba, s katero se sicer ne razumete presenetila z iskrenostjo. V nedeljo boste doma nekoliko zadržani, saj bodo misli zahajale čisto drugam.

RAK

Kljub temu, da določeni spodrsljaji in napake ne bodo vaša krivda, se vam lahko v začetku tedna pojavi nekaj notranjega nezadovoljstva. Pomembno bo, da se boste zavedali svojih dolžnosti ter sistematično sledili vsemu, kar prihaja. Vikend vam prinaša osebno razbremenitev na vseh področjih. Dovolite si biti zaljubljeni, saj bodo nežna čustva prednost, ki vam obljublja, da se bo vse lepo razpletlo.

LEV

Na prvem mestu bo v ponedeljek, ko se s konjunkcijo med Soncem in Uranom prebujajo nenavadne želje nekaj, kar ste načrtovali že nekaj časa, vendar niste bili dovolj pogumni. Če si boste nekaj zaželeli, vam bo sreča naklonjena, le osredotočiti se boste morali, saj bo na vas vplival Mars v ovnu, ki ne želi ničesar prirejati. Malenkosti v soboto in nedeljo ne bodo več pomembne, saj vas bo zanimal širši pogled.

DEVICA

Kljub temu, da se bo Sonce v tednu pred vami še nahajalo v znamenju bika, boste nesigurni vase ter razpršeni, še posebej ko se boste spomnili na več stvari, ki bi jih morali narediti. Večkrat se boste odločno uprli, vendar to ni najbolj priporočljiv način v dolgoročni smeri. Upanje na boljši jutri bo ponovno prebudila vznemirljiva ljubezenska situacija, ki bo v vas v soboto, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Jupitrom spodbudila napredno razmišljanje.

TEHTNICA

V torek, ko bo dogajanje zaradi vpliva lune v levu bolj dramatično, boste intenzivno razmišljali o spremembi, vendar ne bodite preveč zaletavi, saj o vsem skupaj morda še niste dovolj prepričani. V soboto, ko luna prehaja v vaše znamenje boste prišli do spoznanja, kaj lahko od nekoga, ki je že dlje časa uganka v prihodnosti sploh pričakujete. V nedeljo boste ujeli svoj harmoničen val in občutili nedolžnost lepote, ki vas obdaja.

ŠKORPIJON

Zadeve, ki jih boste deležni v začetku tedna bodo najprej delovale kot korak nazaj, razjasnile pa se bodo, ko boste vanje začeli bolj zaupati. Če boste razmišljali o novih možnostih zaslužka, boste malce razočarani, saj bo vse o čemer se je še pred kratkim govorilo obtičalo v zraku. V nedeljo se boste želeli umakniti, ter se podati v neznano, pričakovali boste da vas vsi razumejo ter podpirajo.

STRELEC

Z energijo Marsa v ovnu, ki vam je običajno naklonjena boste, če se bodo stvari preveč vlekle vedno bolj razdražljivi. Napetost uporabite v pravi smeri in sicer, da naredite korak naprej in prebijete zoprne ovire. Čeprav bi se vam prilegel počitek, si ga tudi konec tedna ne boste privoščili. Najbolj pomembno vam bo, da rešujete svoje stvari, ter priskočite na pomoč tudi komu od tistih, ki nečesa ne zmorejo.

KOZOROG

Z energijo Venere v znamenju bika je prišel pravi čas, da se usmerite k sebi in temu kar si po tihem želi vaše srce. Navdušeni in osvobojeni se ne boste več vračali v spomine, prav tako boste želeli preko analiziranja ugotoviti, kaj je tisto, kar si v resnici želite. Nekoliko manj nadzora in vpletanja nad tem, kar se bo v nedeljo dogajalo v okolici, vam ne bo škodovalo. Zdravje bo zelo stabilno.

VODNAR

Vedno več vam bo pomenil nekdo, ki vas vedno razume, ne glede na to, da so vaše želje in sanje večkrat izven običajnih meja. Uživali boste v obilju, iznajdljivost pa bo tista, ki vas bo prebudila in opomnila, da se radi preizkušate v raznih izzivih. V družinskem krogu boste v nedeljo, ko se bo luna nahajala v znamenju tehtnice umirjeni ter ne glede na teme, ki bodo silile v ospredje zelo sproščeni.

RIBI

Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti vas lahko v začetku tedna, če se ne boste znali držati nazaj zaradi Merkurja v znamenju ovna močno obremenijo. Veliko boste načrtovali, vendar zaenkrat ne boste še ničesar uresničili. S kreativno energijo, ki jo bo prebudil vpliv lune v tehtnici boste v nedeljo navdušeni nad tem, da v domačem zavetju nekaj spremenite po svojem okusu. Ljubezenske zadeve bodo umirjene.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astrološka napoved
Morda te zanima tudi:

Numerološka napoved junij: pričakujemo lahko tudi razhajanja in čustveni odmik

Junij je mesec Ljubezni do sebe, ki tokrat prinaša pove...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...

Numeroskop: napoved za JULIJ 2024 (piše priznana numerologinja)

Sedmi mesec nas prinaša boj med skrajnostmi v življenju...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas na...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (24.6 - 30.6. 2024)?

Pred vami je teden, v katerem se bo prepletala nežna en...

"Največ zdravstvenih tegob zadene tiste, ki vstopijo v čas upokojitve nepripravljeni"

Upokojitev je izziv za psihično in fizično zdravje. Oba...

Intervju: Kako prižgati naravni sijaj, pomladiti obraz ter zgladiti gube?

Ali res potrebujemo botoks, da bi zgladili gube na obra...

Imate težave s spanjem? ZAČNITE SPATI GOLI (pravijo strokovnjaki)

Ponoči ne morete spati? Ste pod stresom in doživljate t...

Toča in suša! Kako lahko zaščitim pridelke in vrt?

Nevarnost pojava toče in hudih neviht pri nas je velika...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.