Recept, ki je preplavil internet: Slastni kruh s čebulo in sirom

S tem enostavnim in zelo okusnim receptom boste presenetili svoje domače in prijatelje. Pripravite okusen kruh s sirom in čebulo. To je recept, ki je navdušil mnoge!
Okusen čebulni kruh. (foto: www.yourhomebasedmom.com)
Okusen čebulni kruh. (foto: www.yourhomebasedmom.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
S tem okusnim receptom ne morete zgrešiti. Navdušili boste domače, goste, pripravili odlično poslastico.

Potrebujete pol kilogramski hlebček kruha, lahko je bel, črn, koruzni. Potrebujete še približno 100 gramov sira, ki ga morate narezati zelo na tanke rezine. Potrebujete tudi 100 gramov mocarele, 70 gramov stopljenega masla, majhen šopek mlade čebule, če imate radi, lahko dodate tudi nekaj strokov sesekljanega česna.

Najprej ogrejte pečico na 180 stopinj Celzija, nato narežite kruh, kot prikazuje posnetek, da dobite na zgornjem delu mrežo, zarežite do spodnje skorje. Nato kruh dajte na pekač, ki je obložen s folijo ali peki papirjem. Nato premešajte stopljeno maslo s sesekljano čebulo, česnom. Previdno nadevajte v kruh sir, nato še čebulo z maslom. Pokrijte s folijo za peko in pecite 15 minut. Nato odkrijte in pecite še 10 minut, da se sir popolnoma stopi. Da bo kruh še bolj hrustljav, lahko v pečico postavite tudi lonček z vodo.

Dober tek!

Poglejte si tudi posnetek, ki je v angleškem jeziku.

Vir: You Tube
 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Kako zaščititi pridelke pred točo, pozebo, sušo …

Vse bolj smo priča ekstremnim vremenskim pojavom, ki na...

Pametno organizirajte shrambo in nikoli več ne zavrzite nobene hrane

Z dobro organizacijo shrambe lahko preprečite ali vsaj ...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...

Nov internetni hit: namesto jutranje kave skodelica kostne juhe?

Bi zamenjali pitje kave s pitjem kostne juhe? To je nam...

Germknödel – recept za kvašene cmoke z vaniljevo omako

Germknödel ali kvašeni cmoki so priljubljena sladica (n...

5 hormonskih motilcev in nasveti, kako se jim izogniti

Na žalost so vse okoli nas snovi (nekateri jih imenujej...

Ideje za kosilo: Sočna svinjska pečenka s krompirjem in zelenjavo

Kaj pripraviti za kosilo, ko zmanjka idej? Sočno svinjs...

Potica – kako spečemo najboljšo potico?

Tradicionalna slovenska potica je pečena v potičniku, t...

Recepti: Velikonočne jedi s hrenom

Velika noč je čas, ko na mize postavimo najboljše jedi,...

Recepti: Velikonočno pecivo

Velikonočno pecivo pripravljamo poleg ostalih velikonoč...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.