Iz Jožičine kuhinje: "Ferrero rocher" rolada

Iz Jožičine kuhinje: "Ferrero rocher" rolada Jožica Ostrožnik | 11.7.2025
Če ste ljubitelji sladkega, potem morate vsekakor pripraviti slastno "Ferrero rocher" rolado. Navdušeni boste nad okusom.  

Iz Jožičine kuhinje: Vanilijeva panna cotta z gozdnimi sadeži ali jagodami

Iz Jožičine kuhinje: Vanilijeva panna cotta z gozdnimi sadeži ali jagodami Jožica Ostrožnik | 10.7.2025
Preprosta italijanska sladica, lahka in osvežilna. Kremast desert, ki je več kot puding. Ima poseben okus in želatinasto strukturo. Pri pripravi ne potrebujemo jajc, moke in pečice. V Italiji jo najdete na seznamu tradicionalnih jedi.  

Iz Jožičine kuhinje: Vložena jajca

Iz Jožičine kuhinje: Vložena jajca Jožica Ostrožnik | 6.7.2025
Če vam ostajajo jajca, jih lahko tudi vložite. Tako pripravljena se odlično podajo k malici, narezku in ostalim živilom.  

Iz Jožičine kuhinje: Jogurtovi čupovci

Iz Jožičine kuhinje: Jogurtovi čupovci Jožica Ostrožnik | 5.7.2025
Hitro pripravljeno in zelo okusno pecivo vam bo zelo všeč. Sploh, če ste ljubitelji kokosa. Presenetite z njim vaše domače - večkrat ga boste morali speči!  

Iz Jožičine kuhinje: Bučke v omaki

Iz Jožičine kuhinje: Bučke v omaki Jožica Ostrožnik | 3.7.2025
Sezona bučk je tu. Če jih imate na svojem vrtu, pa še toliko bolje. V prispevku najdete odličen recept, kako jih pripraviti.  

Iz Jožičine kuhinje: Češnjev zavitek

Iz Jožičine kuhinje: Češnjev zavitek Jožica Ostrožnik | 2.7.2025
V sezoni češenj prihaja iz Jožičine kuhinje odličen recept za slasten in sočen češnjev zavitek.  

Iz Jožičine kuhinje: Skutina potička

Iz Jožičine kuhinje: Skutina potička Jožica Ostrožnik | 1.7.2025
Jožica Ostrožnik je tokrat spekla okusno skutino potičko. Če pa ji daste namesto rozin pehtranov posip, boste zadeli v polno, pravi.  

Iz Jožičine kuhinje: Krema v kozarčkih z belo čokolado in malinami ali jagodami

Iz Jožičine kuhinje: Krema v kozarčkih z belo čokolado in malinami ali jagodami Jožica Ostrožnik | 30.6.2025
Obožujem kreme v kozarčkih, ker so hitro pripravljene in osvežilne. Če jih pripravljamo v poletnem času, pa se izognemo tudi peki v pečici.  
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Dušica Kunaver

Dušica Kunaver
pisateljica, zbiralka ljudskega izročila


"Najlepše darilo na svetu je tisto, ki si ga sam naredil."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.