Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (10.6 - 16.6. 2024)?

Moj čas > Moje minutke | piše: Horoskop.si | 10.6.2024
Brez dobre komunikacije lahko hitro postanete nemirni in celo razdražljivi, zato poskrbite, da boste odprti za rezna povabila ter dolge debate tudi preko telefona. Na čustvenem področju se, tudi če ste samski ali razočarani ne boste vračali v preteklost, raje se boste odločno usmerili v druge dejavnosti ter se pogovarjali o drugih ljudeh
Kaj nam zvezde kažejo ta teden? (Foto: Freepik.com)
Kaj nam zvezde kažejo ta teden? (Foto: Freepik.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Sonce, Merkur, Venera in Jupiter potujejo s podobnimi vibracijami ter nauki, saj se bodo v tednu pred vami še vedno nahajali v znamenju dvojčkov. Opustili boste začrtane smernice in precizno premišljene vzorce, raje se boste usmerjali spontano, razigrano ter navihano. Brez dobre komunikacije lahko hitro postanete nemirni in celo razdražljivi, zato poskrbite, da boste odprti za rezna povabila ter dolge debate tudi preko telefona. Ne boste se več spraševali kako se odločiti, odzivali se boste v trenutku, ko se vam bo nekaj zdelo dovolj dobro ali mamljivo.

Na čustvenem področju se, tudi če ste samski ali razočarani ne boste vračali v preteklost, raje se boste odločno usmerili v druge dejavnosti ter se pogovarjali o drugih ljudeh. To je čas, v katerem se boste lažje soočali tudi z grenkimi zaznavami iz preteklosti, prav tako boste bolj pretočni v smislu denarja ter nadarjeni za ustvarjanje.

Mars v znamenju bika prinaša stabilno osebnost, ki želi oprijemljive rezultate, resno delovanje ter izpolnjene obljube. Družinsko področje počasi prehaja med bolj pomembne prioritete. V kolikor so odnosi, bližnji ali generacijski neurejeni ali začasno prekinjeni, boste tuhtali, kako jih urediti. Počutje bo stabilno, posegali boste po bolj zdravi hrani, težko pa se bo izogniti škodljivim razvadam.

OVEN

Kljub temu, da se večina planetov nahaja v znamenju dvojčkov, si boste v začetku tedna priznali, da se s strpnostjo lažje in dlje pride kot z nestrpnim delovanjem. Nepričakovan klic vas bo spomnil, da je potrebno počistiti dolgove, ki so se nabrali v preteklosti. Želeli se boste umakniti se na lepše, ne bo vam dišalo razčiščevanje. Boljše počutje pričakujte v soboto in nedeljo, ko se boste brez težav z energijo lune v tehtnici prepustili.

BIK

Čeprav boste v teden stopili nekoliko utrujeni, boste z luno v znamenju leva nekaj pomembnega nadaljevali s svojim vztrajnim slogom. Nekdo vas bo neprestano spraševal in vznemirjal, namesto da bi se vas to dotaknilo, se boste raje usmerjali v bliskovite odločitve. Čez vikend, ko boste analizirali svoje življenje, se lahko spotaknete ob zoprno neznanko. Smotrno bo, da svoje misli nekomu zaupate.

DVOJČKA

Navdušil vas bo odgovor, katerega ste že dolgo čakali. Več razlogov za optimizem prihaja po pogovoru, ki bo razkril vas pomembna dejstva, s katerimi si lahko počasi obetate napredek. Potek dogajanj vas bo v sredo in četrtek, ko bo luna v devici navdihnil, saj bo vse potekalo po pričakovanjih. Morda boste celo obžalovali, da si niste zastavili še več. Odprite se v nedeljo, ko ne boste pripravljeni na prilagajanje svobodi.

RAK

Dovolj je bilo tega, da se neprestano razdajate, sedaj je čas, da se z energijo Merkurja in Sonca v znamenju dvojčkov bolj prepustite in si vzamete več časa zase. Prav tako bo zelo pomembno, da se izognete morebitnim konfliktom, saj si boste z nekom ves čas po nepotrebnem v laseh. Potrebovali boste veliko potrpljenja, ki ga boste zaznali v soboto in nedeljo. Luna v znamenju tehtnice vas bo umirila in približala ljubezni.

LEV

Pospešeno boste v ponedeljek in torek, ko se bo luna nahajala v vašem znamenju razmišljali o spremembah in nenavadnih željah. Zaupajte vase, ter se izognite tistemu, kar je postalo preveč rutinsko. Zelo pomembno vam bo, da vas bodo vsi občudovali in pohvalili. V domačem okolju v soboto ter v nedeljo kljub ugodni energiji lune v tehtnici pazite, da ne bi začeli prepirov le zaradi nenavadno ostrih odgovorov ter pogledov.

DEVICA

Ker boste v začetku tedna kljub ugodni luni čustveni in spremenljivega počutja, vas vsaka malenkost lahko zmoti. Čakanje vas je že izučilo, zato se odločite in naredite kakšen korak. Hitro boste v drugi polovici tedna boljše volje, če vas bo nekdo spremljal in spodbujal z navdušenjem. V vas se bodo v nedeljo, ko se boste oddaljili od obveznosti znova prebudila močnejša čustva, imeli se boste prav lepo.

TEHTNICA

Zaradi Sonca v znamenju dvojčkov, ki bo zabrisalo malodušje, stopate v teden zadovoljni. Z veseljem ter popolnoma brez zadržkov se boste pogovorili o vsem, kar je za vas v tem trenutku najbolj pomembno. Tudi pri resnih odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve, ter jih nekako uskladite. Možnost osebnega razvoja vas bo v soboto opozorila, da se boste začeli zavedati, da učenje iz lekcij dolgoročno prinaša psihično stabilnost.

ŠKORPIJON

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v levu pričakujte na osebnem področju razna soočenja, vendar tudi olajšanje. Nekdo, s katerim se spogledujete že dlje časa se bo končno pripravljen pogovoriti ter nadaljevati zanimivo zgodbo. Nekaj pomembnega se bo v petek, ko nastopi konjunkcije med Soncem in Merkurjem razpletalo hitreje, kot je kazalo, končno boste lahko uredili tudi finančno področje. Nedelja bo namenjena poglobitvam.

STRELEC

Ker se bo neprestano prebujal občutek, da kočljivi zadevi na področju kariere še niste prišli do dna, boste še naprej vztrajali ter skušali poiskati odgovore. Žalostni boste, saj se nihče ne bo spomnil, da bi vam priskočil na pomoč. Čez vikend stopate v dobro obdobje, povezano s srečo v ljubezni. Tisti v razmerju boste spoznali, da je ljubljeni osebi vredno zaupati. Samski strelci in strelke, storite nekaj, kar bo stvari premaknilo v bolj pozitivno smer.

KOZOROG

Čeprav vam je popolnoma jasno, da pravih rezultatov na področju kariere morda še ne bo na spregled, boste vztrajali. Zaradi Merkurja v dvojčkih bi se bilo smiselno usmeriti v manjše, bolj dosegljive cilje, ki vam prinašajo hitre rezultate. Brez težav se boste v soboto in nedeljo, ko bo luna v tehtnici usmerili v boljše energije, zato ne zapletajte stvari z odvečnim kompliciranjem. Točno boste vedeli, kaj nekdo želi od vas.

VODNAR

Vse kar vas obdaja bo z ugodno energijo Merkurja v znamenju dvojčkov na vaši strani, čeprav morda še vedno plavate med različnimi možnostmi in namigi, ki naj vas ne zavedejo. Obljuba bo nekaj, kar vas lahko le obremeni, zato delujte premišljeno. Ker v petek ne boste sposobni vsega kontrolirati, vas lahko ujame navidezna panika. Ukvarjali se boste tudi z vprašanjem, komu lahko resnično zaupate in kdo je tisti, ki vas prenaša naokoli.

RIBI

Počutili se boste sproščeno, saj boste zaradi energije dvojčkov z lahkoto opravljali svoje delo. Prav tako vam bo ponujena možnost, da dokončate nekaj zoprnih obveznosti. Česar do sedaj niste imeli poguma storiti, se lahko v petek, ko bo nastopila ugodna konjunkcija med Soncem in Merkurjem reši bliskovito. V nedeljo vas bodo razveselile na ljubezenskem področju bolj strastne vibracije. Tudi samski se ne boste pritoževali.

Pripravil: Horoskop.si

O AVTORJU PRISPEVKA:

Tedenski horoskop pripravlja Horoskop.si, kjer lahko najdete številne astro vsebine, ter vse o astrološkem znamenju, v katerem ste rojeni. V kolikor vas zanima prihodnost ali rešitev iz trenutnih težavni situacij, pokličite na 090 44 11. 

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (15.7. - 21.7. 2024)?

Teden, v katerem energija Sonca v znamenju raka počasi ...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (8.7. - 14.7. 2024)?

Znali boste razumeti, prav tako nikogar in ničesar ne b...

Numeroskop: napoved za JULIJ 2024 (piše priznana numerologinja)

Sedmi mesec nas prinaša boj med skrajnostmi v življenju...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (1.7. - 7.7. 2024)?

V ospredje prihajajo čustvene napetosti, ki se v vas na...

Že veste, kaj boste delali v zrelih letih svojega življenja?

Nekateri želijo svetu še kaj dati, morda tudi zaslužiti...

Astrološka napoved po znamenjih: Kaj vas čaka ta teden (24.6 - 30.6. 2024)?

Pred vami je teden, v katerem se bo prepletala nežna en...

Numerološka napoved junij: pričakujemo lahko tudi razhajanja in čustveni odmik

Junij je mesec Ljubezni do sebe, ki tokrat prinaša pove...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (27.5 - 2.6. 2024)?

Z energijo Sonca in Venere v znamenju dvojčkov se boste...

Finančna priprava na upokojitev: Kako se finančno pripraviti na upokojitev?

O svoji starosti je potrebno razmišljati že precej let ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočas...

Pridružite se velikanom vožnje

Se spomnite, kako ste opravljali vozniški izpit in svoj...

Metka Klevišar: MISLITI S SVOJO GLAVO

Danes slišimo od vsepovsod toliko najrazličnejših novic...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.