Misel za 19. november

Ob tradicionalnem slovenskem zajtrku smo za dobro jutro prisluhnili staremu pregovoru o tem, kako bi naj zajtrkovali, kako kosili in kako večerjali ...
Letošnji tradicionalni slovenski zajtrk poteka pod sloganom »Zajtrk s sadjem – super dan!«. (Foto: Arhiv)
Letošnji tradicionalni slovenski zajtrk poteka pod sloganom »Zajtrk s sadjem – super dan!«. (Foto: Arhiv)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Portal MojaLeta.si vam vsako jutro podarja pozitivno misel dneva, ki naj vas spremlja preko celega dne. Naj bo tudi vaš današnji dan poln življenja in vreden si ga zapomniti za vedno!

Pozitivna misel dneva za petek, 19. novembra 2021:

 

Zajtrkuj kot kralj,
kosi kot meščan,
večerjaj kot berač.

Star pregovor

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Zeliščarka svetuje: 5 spomladanskih divjih rastlin, ki so zakladnica hranil

Ko se zemlja prebuja iz zimskega spanca, nam narava pon...

Recept za najboljšo pastirsko pito

Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko ...

Nov internetni hit: namesto jutranje kave skodelica kostne juhe?

Bi zamenjali pitje kave s pitjem kostne juhe? To je nam...

5 hormonskih motilcev in nasveti, kako se jim izogniti

Na žalost so vse okoli nas snovi (nekateri jih imenujej...

Recepti: Velikonočno pecivo

Velikonočno pecivo pripravljamo poleg ostalih velikonoč...

Ambasadorka MojaLeta ocenila hotel Floramare: "Vstopila sem preplavljena s čustvi"

Na portalu Moja leta.si so mi zaupali, da grem v nov ho...

5 živili, ki čistijo pljuča in dihalne poti

Spoznajte živila, ki še posebno blagodejno delujejo na ...

Babičini triki za zdrave, krepke in sijoče lase

Preverite recepte za negovalne kure za lase, da bodo va...

5 shujševalnih trikov BREZ DIETE!

Preverite pet shujševalnih trikov, s katerimi boste izg...

Germknödel – recept za kvašene cmoke z vaniljevo omako

Germknödel ali kvašeni cmoki so priljubljena sladica (n...

Potica – kako spečemo najboljšo potico?

Tradicionalna slovenska potica je pečena v potičniku, t...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.