Na vroči stol kviza Milijonar se bo v soboto usedla pevka Sendi

Moj čas > Moje minutke | piše: Uredništvo | 3.3.2023
V soboto bo voditelj Jure Godler v kvizu Milijonar gostil tudi pevko Sendi, ki bo na vprašanja odgovarjala za dober namen. Konec tedna bo na Planetu tudi v znamenju odličnega filmskega sporeda, dva filma pa bosta predvajana tudi premierno na slovenskih televizijah.
Na vročem stolu kviza Milijonar bo sedela pevka Sendi. (Foto: Planet Tv)
Na vročem stolu kviza Milijonar bo sedela pevka Sendi. (Foto: Planet Tv)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Legendarni kviz Milijonar z voditeljem Juretom Godlerjem je na Planetu ob sobotah ob 20. uri, v odgovarjanju na vprašanja pa se najprej preizkusijo prijavljeni tekmovalci in tekmovalke, nato pa se za dobrodelni namen na vroči stol usedel tudi kakšen znan obraz. V prejšnjih sobotah sta bila to raper Klemen Klemen in igralec Robert Korošec, to soboto pa bomo v studiu videli pevko Sandro Klemm Sendi, ki ima za seboj bogato glasbeno pot, marca pa praznuje tudi rojstni dan. Sendi bo nagrado namenila društvu Verjamem vate, ki se ukvarja z vključevanjem ljudi z motnjo v telesnem in duševnem razvoju v družbo in delo.

Sendi se je lani po skoraj 20 letih vrnila na slovensko glasbeno sceno in pravi, da se ta ni kaj dosti spremenila, le da so zdaj bolj v ospredju družbena omrežja. Sama ni navajena nenehnega fotografiranja in objavljanja, še posebno pa ji ni všeč snemanje koncertov. "Jaz se vedno zjokam, ko me kaj prevzame," pravi pevka, ki niti pomisli ne na to, da bi vmes vklopila telefon. Podobno meni tudi voditelj Jure Godler. "Nisva ravno influenserja, znava pa uživati v trenutku," je sklenil.

Kako se je Sendi odrezala v odgovarjanju na vprašanja v Milijonarju preverite v soboto, 4. marca, ob 20. uri na Planetu.

Ob koncu tedna se nam na Planetu obeta tudi odličen filmski spored, v petek ob 19.45 bo na sporedu romantična vojna drama Izjema (The Exception). V središču zgodbe je stotnik SS Stefan Brandt (Jai Courtney), ki je vodja osebne straže zadnjega nemškega cesarja Viljema II. (Christopher Plummer). Ta je moral po porazu v prvi svetovni vojni abdicirati in celo zapustiti Nemčijo. Brandtova naloga pa je dejansko iskanje vohuna, ki sabotira nacistične vojne načrte, toda med svojo preiskavo se zaljubi v skrivnostno judovsko služkinjo Mieke (Lily James), ki dela v cesarjevem dvorcu.

Film bo predvajan premierno na slovenskih televizijah, posnet pa je po romanu Alana Judda. Čeprav tako knjiga kot scenarij nista nastala po resničnih dogodkih, je snemanje deloma potekalo na lokaciji dejanskega cesarjevega prebivališča v Doornu na Nizozemskem. Filmski kritiki so pohvalili predvsem dobro zgodbo, ki jo še povzdigne vedno izjemni oskarjevec Christopher Plummer, veliko pohval pa je požela tudi Lily James.

V soboto bo po kvizu Milijonar ob 21.30 na sporedu biografska kriminalna drama Velika igra (Molly's Game) z odlično Jessico Chastain. Ta je bila za vlogo nekdanje smučarke Molly Bloom, ki je vodila nezakonite igre pokra za bogataše in postala tarča FBI, nominirana tudi za zlati globus, medtem ko je bil režiser in scenarist Aaron Sorkin nominiran za oskarja v kategoriji prirejenega scenarija. Film ima na spletni strani IMDb visoko oceno 7,4 in bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.

Molly se je morala zaradi hude poškodbe odpovedati olimpijski karieri, nato pa se je posvetila zaposlitvi, pri kateri sta potrebni podobna disciplina in delovna vnema kot pri smučanju: vodi namreč nelegalne igre pokra, v katerih vložki dosegajo vrtoglave vsote. Globoki žepi hollywoodske smetane, športnih zvezdnikov in poslovnih mogotcev ji omogočajo desetletje bleščečega uspeha, toda Molly pritegne pozornost napačnih ljudi, ko se nehote zaplete z rusko mafijo. Njen zmagoslavni pohod se konča, ko jo sredi noči aretirajo in obtožijo hude zločinske dejavnosti, njen edini prijatelj pa je njen odvetnik, ki odkrije, da se pod podobo Molly Bloom skriva veliko več kot tisto, kar razkrivajo opolzke zgodbe v tabloidih.

Poleg Jessice Chastain igrajo tudi Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong in drugi.

V nedeljo bomo na Planetu uživali v akciji, ob 20. uri bo na sporedu akcijski triler V nevarnosti (Unlocked) z Noomi Rapace v vlogi zasliševalke Cie, ki jo zvabijo v nevarno past, zaradi katere Londonu grozi nevarnost biološkega napada. Igrajo tudi Orlando Bloom, Michael Douglas in John Malkovich.

Prav tako v nedeljo bo ob 22. uri na sporedu še vojna drama Bes (Fury) z Bradom Pittom v vlogi utrjenega ameriškega vojaškega častnika, ki ob koncu 2. svetovne vojne v Nemčiji poveljuje tanku po imenu Bes.

VIR: Planet tv

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Dan žena: navdihujoči citati močnih in uspešnih žensk

Ali veste, zakaj praznujemo mednarodni dan žena? Zbrali...

Nepozaben oddih v Termah Šmarješke Toplice

Februarja in marca spet Šmarješki tedni zvestobe!

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

IDEJE ZA POMLADNO USTVARJANJE: Ustvarjalne minutke z vnuki

Ku-ku, ku-ku, pomlad je že tu. Narava se prebuja in nek...

Izšla je aprilska revija Vzajemnost 2024

V aprilski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kako živijo u...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Velika noč: velikonočne ustvarjalne ideje za ustvarjanje z vnuki

Do praznovanja velike noči nas loči še teden dni, kar p...

Začel se je 16. ljubljanski festival kulturno-umetnostne vzgoje BOBRI

Babice in dedki, če razmišljate, kako bi popestrili dan...

STROKOVNJAKINJA ODGOVARJA: Kako pripravimo dober setveni načrt?

Zakaj je pomemben setveni načrt? Kako ga pripravimo? Na...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.