Vabilo na dan odprtih vrat posestva Trnulja

Aktualno > Dogodki | piše: Uredništvo | 14.6.2024
V sklopu projekta "Uvedba lokalne, ekološko pridelane prehrane z delavnicami za starejše na kmetiji" posestvo Trnulja pripravlja dan odprtih vrat z različnimi predstavitvami, degustacijami in druženjem.
Posestvo Trnulja (Foto: Elena Šabec)
Posestvo Trnulja (Foto: Elena Šabec)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Organizatorji dogodka vas prisrčno vabijo, da se jim v četrtek, 4. julija 2024, ob 10:00 pridružite na dnevu odprtih vrat na prvem trajnostnem posestvu v Sloveniji, posestvu Trnulja, Črna vas 265, 1000 Ljubljana.

Program dogodka:

10:00 – Prihod in dobrodošlica, predstavitev projekta in trenutnih rezultatov, ter pokušina ekološkega koruznega žganja
10:30 – Predstavitev in ogled posestva ter delavnica pridelave in predelave ekološke hrane
11:00 – Prikaz hladnega stiskanja olja z degustacijo olja direktno izpod preše
11:30 – Degustacija zdrave, ekološko pridelane in pripravljene hrane z diskusijo o ekološki prehrani
12:00 – Druženje: čas za pogovor, vprašanja in razmišljanja, predstavitev ekoloških izdelkov z možnostjo nakupa
13:00 – Zaključek dogodka in druženje udeležencev

Za prijavo na dogodek je potrebno plačati prijavnino po promocijski ceni 5 EUR, ki jo lahko med dogodkom vnovčite za nakup ekoloških izdelkov. Po plačani prijavnini prejmete bon. Združevanje bonov ni mogoče, en bon je namenjen za nakup enega izdelka.

*Možnost kosila ob predhodnem dogovoru in rezervaciji za večje skupine (10 ali več oseb).

Za udeležbo na dogodku je potrebna prijava na e-mail: info@trnulja.si kamor posredujete ime, priimek in telefonsko številko za prijavo, po plačilu prijavnine pa vam posredujemo prijavni kupon.

Veselimo se druženja z vami!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Lokalna hrana Posestvo Trnulja Ekološka hrana Dan odprtih vrat Trnulja
Morda te zanima tudi:

Feng shui v kuhinji: 6 glavnih pravil

Poslovite se od romantično okrašene in naložene kuhinje...

Sezona gob: Prepoznate strupene gobe, znake zastrupitve in kako ukrepati?

Zagotovo ste že slišali rek »kot gobe po dežju!«? In ta...

Intervju (spolnost v menopavzi): "V Sloveniji, ja, mi smo še nekoliko za časom"

V uredništvu MojaLeta.si smo mesec november posvetili p...

Jesenska trojica: 3 najbolj zdravilna jesenska zelišča (piše zeliščarka)

Ko se listi obarvajo zlato, in svež jesenski zrak prine...

Divji kostanj – naravni zaveznik pri težavah z venami (+recepti za zdravilne pripravke)

Divji kostanj se ponaša z močnimi protivnetnimi in astr...

Iz Jožičine kuhnje: Pripravki iz rožmarina (vino, liker, čaj, sol, kopel...)

Rožmarin raste in uspeva v toplih sredozemskih krajih, ...

Intervju s kineziologinjo: "Neaktivnost lahko vodi tudi v osamljenost in depresijo."

Dolgotrajno neaktivno življenje ima več uničujočih posl...

Recepti za Martinovo pojedino 5. del: Rdeče zelje s kostanjem

Tokrat vam predstavljamo recept za zadnjo martinovo poj...

Recepti za Martinovo pojedino 3. del: Mlinci

Danes je na vrsti že tretja Martinova pojedina. V prisp...

Recepti za Martinovo pojedino 2. del: Martinova raca

Martinovo je velik praznik, ob katerem gospodinje ponud...

IDEJE: Jesenske igre z vnuki

Preverite odlične ideje za jesenske igre z vnuki, ki bo...

Recept za najboljšo joto s kislo repo

Jota s kislo repo je okusna jed na žlico, skuhamo jo la...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Zvezdana Mlakar

Zvezdana Mlakar
igralka


"Človek se mora imeti rad. Le tako najde moč za spremembe in neskončno veselo lepoto, ki sije navzven."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.