Astrološka napoved od 17. do 23. julija (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 16.7.2023
KAJ NAS ČAKA? V tem tednu se zgodi astrolško izjemno pomemben premik: vstop Luninih vozlov v nova znamenja, kar odpira nove energije. Več v prispevku. Smo tudi pred tednom mlade, rastoče Lune, ki bo sledila mlaju v ponedeljek. Rast Lune sovpada z našo osebno rastjo, tako s projekti, idejami in pobudami.
Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

V ponedeljek ob 20:31 uri bomo imeli mlaj na 24* znamenja raka, izredno prijetna in intuitivna prazna Luna, ki bo najbolj vplivala na vidik iskanja varnosti.

Kot kardinalno znamenje je rak v akciji pogojen z aktivnostjo drugih, lahko je to partner, družinski člani, celotna družina, sodelavec ali drugo občinstvo. Mi se bomo morali potruditi, da postanemo prava odrasla oseba, ki sama sprejema odločitve, ne da bi bila odvisna od drugih.

V TOREK bo rastoča, mlada Luna vstopila v znamenje leva in naša kreativna pot se bo spremenila. Pomemben vidik dneva bo tudi vstop Luninih vozlov v nova znamenja, severni vstopa v ovna, južni vozel pa v tehtnico.

Čeprav Lunina vozla nista planeta, ampak sečišče dveh poti, Sončeve in Lunine, gledano z Zemlje, sta izjemno pomembni točki, ki pri razlagi rojstne karte služita kot vpogled v dinamiko osebnega razvoja skozi uravnoteženje nasprotij. Južni lunin vozel v osebni rojstni karti predstavlja nezavedno, tako značaj kot tudi dogodke, ki so posledica preteklosti. Severni lunin vozel pa nakazuje smer gibanja, ki omogoča razvoj in uravnava naravo južnega vozla. Znamenje ovna in tehtnica bosta Luninim vozlom pomagala vspostaviti ravnotežje odnosom, tako z namenom razrešitve vzorcev, odpuščanja in dopuščanja svoje projekcije odnosov na okolje. Na ljudi, ki nas obkrožajo, so nam blizu in so odraz naše osebne rasti. Pazimo, kako črpamo energijo od drugih.

SREDA bo en krasen dan, ko bomo posegali v rutino in si želeli spremembe. Merkur z Luno v levu je zelo kreativna energija, neko ustvarjalno mišljenje in delovanje. Komunikacijo bomo imeli živahno, dan bo odličen za samo promocijo.

Tudi ČETREK bo do večera z energijo leva, ustvarimo si razigrano vzdušje, ki bo premagalo malce neprijeten aspekt Marsa in Saturna. To je energija nasilja, blokade, nepremišljenosti, izzivov in omejitve. Bomo zmogli? Seveda bomo, sedaj , ko vemo kaj nas čaka.

Luna bo v devici v PETEK, dopoldne še z ovirami in slabo voljo, kasneje s pridno energijo, ko nam ne bo težko marsikaj narediti.

Venera se ustavlja v znamenju leva in stacionarna bo v SOBOTO na 28* leva. Lahko jo občudujemo ponoči na nebu, kot zvezdo večernico, kako nam lepo sije v vsej svoji lepoti in kljub njeni izjemni lepoti na nebu ima vročo površino in gosto, strupeno atmosfero, njena notranjost, pa je polna vulkanov in izbruhov. Boginja lepote in ljubezni, ki je tesno povezana z znamenjem bika in tehtnice, ki nam govorita o osebnih odnosih. In potem se sprašujemo, kako to povezujemo z romantičnimi odnosi. 

V vladavini bika je to, kar v resnici je, zapeljiva, muhasta in egocentrična. V tehtnici se mora naučiti sklepati kompromise, brzdati svoj ego in upoštevati drugega. To sta dva vidika naših osebnih odnosov, ki ju je večino življenja pogosto težko obvladovati. Venera, boginja Afrodita je torej ena najzahtevnejših boginj z zahtevami, ki jih je mnogim od nas skoraj nemogoče nadzorovati ali obvladati. Vsi imamo težave v odnosih, eni bolj, eni manj.

Glede Venerinega retrogradnega cikla je pomembno razumeti, da gre za astrološki pojav, pri katerem se zdi, da se Venera premika nazaj po svoji orbiti z naše perspektive na Zemlji. V tem obdobju Venera prehaja skozi različne stopnje zodiakalnega znamenja, v katerem je, se pomika nazaj in nato spet naprej, ko nadaljuje svoje direktno gibanje.

Retrogradni tranzit Venere v levu, ki se bo zgodil od 22. julija do 3. septembra 2023, velja za pomembnega zaradi vpliva znamenja leva na romantične odnose, osebno ustvarjalnost in edinstveno izražanje samega sebe. V tem obdobju bomo verjetno morali preučiti naše pretekle in sedanje odnose, pa tudi družinske vzorce, ki so vplivali na naše odnose z drugimi.

V NEDELJO vstopi tudi Sonce v znamenje leva. Ko govorim o znamenju leva, mi pride na misel podoba velikega leva v savani, ki ponosno kaže svojo držo in kljub temu, da ni najbolj divja in pogumna žival, je kralj džungle. Nekaj je na tej ogromni mački, ki kljubuje razumu in logiki. Ni največja žival, kljub temu pa njegova izjemna griva in vrat vzbujata brutalno spoštovanje.

Nekaj ​​izjemno plemenitega in kraljevskega je v tem, kako lev sedi, hodi. Enako velja za leve zodiaka. Zdi se, da so enaki vsem drugim ljudem, z našimi rasnimi in kulturnimi razlikami, vendar jih nekaj loči od nas ostalih. Ni zanikati, da je nekaj v njih bolj presenetljivo kot v drugih smrtnikih. Še posebej, če ima oseba znamenje leva na ascendentu, ali ima Luno ter Sonce v levu.

Levu vlada Sonce, zvezda našega planetarnega sistema, okoli katere se vsi obračamo in se hranimo z ogromnimi elektromagnetnimi valovi, ki nenehno oddajajo. Njegova moč nam porjavi kožo in nas napolni z vitaminom D, ki je med drugim bistvenega pomena za srečo. Če Sonce umre, umremo vsi. Lev je znak ustvarjalnosti, zanima jih odkrivanje kaj je tisto, kar je edinstveno v osebi, kaj potrebuje njegova duša, da se razvije. Ustvarjalnost v iskanju samega sebe. Vse najboljše dragi levčki.

Uživajte poletje, uživajte na dopustu, uživajte na ustvarjalnih poteh, pozdrav astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Maj je mesec čebel: Mestna občina Ljubljana pripravlja pester izobraževalni program

V Ljubljani veliko pozornosti namenjajo skrbi za čebele...

Načrtovanje upokojitve: Že veste, kaj boste počeli, ko se upokojite?

Ljudje, ki gredo v posteljo zaposleni in se zbudijo upo...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (20.5 - 26.5. 2024)?

S Soncem v dvojčkih prehajate v teden, ki vam obljublja...

Kako je razporejena višina pokojnin?

Povprečna starostna pokojnina ljudi, ki se sedaj upokoj...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (13.5 - 19.5. 2024)?

Pričakujete lahko, da boste čutili navdih, da se upočas...

Numerološka napoved za maj: Karmični dnevi in nihanja (piše Lili Sorum)

Letos je pričakovati manipulacije in veliko iger ega, k...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (6.5 - 12.5. 2024)?

Bolj kot v preteklem tednu boste zbrani in motivirani, ...

Metka Klevišar: NEKATERI NOČEJO PRIZNATI

To sploh ni tako redko. Nekdo slabo sliši, pa tega splo...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.