Horoskop: Kaj prinaša nov teden?

Moj čas > Dogodki | piše: Urška Kozmus | 2.6.2014
Astrologinja Urška Kozmus je za bralce portala MojaLeta.si pripravila kratko tedensko astrološko napoved. Preberite, kaj vam prinašajo Luna, Sonce in ostali planeti od danes do naslednjega ponedeljka.
Kaj lepega vam prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Kaj lepega vam prinaša nov teden? (foto: www.123rf.com)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Teden bo ustvarjalen in delaven. Zagrabimo priložnost, da se spopademo z novimi izzivi in nalogami. Konec tedna bo planet Merkur stacionaren, obračal se bo iz direktne v retrogradno smer**.

Ponedeljek, torek in prva polovica srede
Dobro počutje za: Leve, Strelce in Ovne.
Srednje dobro za: Dvojčke in Tehtnice.
Manj ugodno za: Vodnarje, Bike in Škorpijone.

Sreda popoldan, četrtek in petek
Dobro počutje za: Device, Bike in Kozoroge
Srednje dobro za: Rake in Škorpijone
Manj ugodno za: Ribe, Dvojčke in Strelce

Sobota in nedelja
Dobro počutje za: Tehtnice, Dvojčke in Vodnarje
Srednje dobro za: Leve in Strelce
Manj ugodno za: Ovne, Rake in Kozoroge

V ponedeljek bo Luna prestopila v znamenje Leva. Čez dan bo prevladovalo optimistično vzdušje. Polni zagona in ponosa se bomo podali v nov delovni teden. Dopoldan je primeren za ustvarjalne in kreativne dejavnosti ter za predstavitve in promocije. V prvi polovici popoldneva se nam lahko zgodi, da od vseh idej, ne bomo vedeli, katero uporabiti. Ampak ne bo hudega, le sladke ovire, na katere občasno naletimo. Bomo pa bolj občutljivi na kritiko. Popoldan in večer izkoristite za obisk kakšne zabave, prireditve, razstave ali koncerta. Ugodno tudi za športe aktivnosti in izkazovanje ljubezni.

Torek se bo pričel živahno in optimistično. Sicer pa bo na širšem nivoju čutiti več težav in kriz, povezanih s financami in politiko, kar bomo izkusili preko medijev. V dopoldanskem času bodimo pogumni, obetajo se pozitivni preobrati in rešitve. Kar smo nameravali, dokončajmo v dopoldanskem času. Popoldan bodo energije manj ugodne, zato bomo občutljivi in težko bodo sodelovali z drugimi. Večer namenimo sprostitvi s športom ali pa povabimo partnerja na zmenek.

Sredo bodo zaznamovale energije, ki spodbujajo romantična čustva in sanjarjenja ter izkazovanje nežnosti. Umetniki in ustvarjalci bodo polni kreativnega navdiha. Ta občutja lahko občutimo že dan prej. Popoldan bo Luna prestopila v znamenje Device. Če bomo popoldan preživeli doma, bomo zagotovo postorili in pospravili kaj po hiši ali stanovanju. Če pa imamo vrt in če nam bo vreme naklonjeno, pa izkoristimo popoldan za delo na gredicah.

V četrtkovo jutro se lahko zbudimo nekoliko slabotni in brez energije. Navsezgodaj si še ne bomo zmožni zadati jasnih ciljev za ta dan. Bodimo previdni, možne so prevare in razočaranja. Nato bodo vse do večera, ko nastopi prvi lunin krajec, prijetne energije. Dopoldan izkoristimo za nakupe in urejanje finančnih zadev. Ugodno za nakupe pripomočkov za delo na vrtu in za ostale delovne pripomočke, ki jih uporabljamo doma ali v službi. Popoldan bo primeren, da razmislimo o skrbi za naše zdravje. Večer bo malce bolj napet. Pazimo, da ne bomo preveč kritični do sebe in drugih.

V petek bomo uspešno zaključili še zadnje delovne naloge tega tedna, tako doma kot v službi. Jutro bo umirjeno, vendar bomo z mislimi že pri delu in odgovornostih. Dopoldan bo ugoden za nakupe in urejanje pravnih/uradnih zadev. Popoldan bo Luna v praznem teku. Na splošno bodo prevladovale energije, ki spodbujajo nova odkritja, prijetne novice in nenadne pozitivne preobrate. Če že dlje časa iščete rešitev, se vam morda v petek posveti. Ves konec tedna svetujem povečano previdnost na cesti. Bodite potrpežljivi v javnem potniškem prometu, saj so možne zamude. Potrpežljivost pa ne bo odveč tudi pri internetnih povezavah in delovanju naprav. Kadar je Merkur stacionaren, se rada ustavi komunikacija s svetom.

Še preden se bomo zbudili v sobotno jutro, bo Luna že potovala po znamenju Tehtnice. Dan si bomo težko predstavljali brez naše boljše polovice. Izkoristimo dan za druženje v prijetni družbi. Pojdimo tja, kjer nam je lepo in se dobro počutimo. Dopoldan smo lahko sicer negotovi in neodločni ali pa bomo kakšno informacijo narobe razumeli. Potrebno bo skleniti kompromis. Dan je primeren za obisk kulturnih prireditev.

Nedelja ne bo ravno takšna, kot bi si želeli. Nezadovoljstvo se lahko izraža predvsem na področju odnosov. V dopoldanske času bomo precej vročekrvni, zato se poskusimo izogniti morebitnim prepirom in izražanju jeze. Sprostimo se v naravi in s športom. V času kosila, se bodo strasti umirile. Če se bomo prej spričkali, se bomo zdaj pobotali. Zvečer bomo dobre volje, le morda nekoliko zahtevni in ne čisto realni.

*Da Luna teče v prazno pravimo takrat, ko v znamenju, v katerem se nahaja in preden vstopi v novo znamenje, ne naredi nobenega aspekta več z drugimi planeti. To ni primeren čas za uvajanje novosti in za pomembne odločitve.

** Retrogradno gibanje Merkurja prinaša v naša življenja zamude in zmedo v prometu, nesporazume v komunikaciji, blokade z računalniki, telefoni in pošto. Trgovci so manj zadovoljni s prodajo, saj ljudje manj kupujemo ali pa so pogostejše reklamacije. Merkur bo v retrogradnem gibanju od 7. 6. do 2. 7. 2014. Pozorni moramo biti že tudi do dva dni prej, ko bo planet na svoji »postaji«. To pomeni, da se planet ustavi, preden se prične gibati retrogradno in obratno. Ta točka, kjer se planet obrača, je zelo kritična. Delovanje te točke občutijo zlasti tisti, ki jo imajo v povezavi s svojo natalno karto. Vendar to ne pomeni samo v negativnem smislu. Če je ta točka povezana harmonično, lahko dobimo pozitivne odzive. Na splošno pa velja, da se v času retrogradnega Merkurja ne dogovarjamo o pomembnih stvareh. Če se nam bodo zdeli dogovori v tem času še kako smiselni, se bo kasneje izkazalo, da pa vendarle niso bili. Ne sklepajmo zavarovanj, ne pišimo pomembnih dokumentov in pogodb, ne dajajmo pobud in ne kupujmo avtomobilov. V tem času pogosteje izgubljamo stvari, še posebej drobne predmete, med katerimi so najbolj izpostavljeni ključi. Vendar ni vse tako črno. Je pa ta čas dober za obnavljanje projektov, ki smo jih začeli nekoč v preteklosti, za obujanje spominov, zgodovine in kulturne dediščine.

Opomba: Zgoraj navedeni vplivi so splošni in ponazarjajo ritem narave in vseh ljudi. Vsak posameznik pa doživlja vplive Lune, Sonca in planetov tudi drugače, v skladu s svojo natalno karto.

Urška Kozmus je astrologinja, ki se je izobraževala na Astrološki akademiji Stella, pod vodstvom mednarodno priznane astrologinje Eme Kurent. Po treh letih poglobljenega in raziskovalno naravnanega študija, je leta 2013 diplomirala in si pridobila naziv DAstrolAS. Ljudem svetuje pri načrtovanju prihodnosti in jim pomaga razumeti tok življenja s pomočjo Lune, Sonca in ostalih planetov.

Kontakt: kozmus.urska@gmail.com

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Ideja za kosilo: Goveji zrezki v čebulni omaki

Goveji zrezki v čebulni omaki so odlična ideja za kosil...

Recepti iz Jožičine kuhinje: Zavihječa

Na različnih področjih jo različno poimenujejo (zavihje...

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

Germknödel – recept za kvašene cmoke z vaniljevo omako

Germknödel ali kvašeni cmoki so priljubljena sladica (n...

Prostovoljska akcija: Dan za spremembe

Slovenska filantropija to soboto, 6. aprila 2024, organ...

MojaLeta darilo – nagrajenke meseca marca

V preteklem mesecu ste se potegovali za tri prekrasna d...

Ideje za kosilo: Sočna svinjska pečenka s krompirjem in zelenjavo

Kaj pripraviti za kosilo, ko zmanjka idej? Sočno svinjs...

Barvanje velikonočnih pirhov s sodo bikarbono

Ste že slišali za barvanje velikonočnih pirhov s sodo b...

Uredništvo MojaLeta vam želi lepe Velikonočne praznike

Velika noč je praznik veselja in upanja. Naj vam prines...

Privabite pomlad v svoj dom!

Na polno uživajte v sveži energiji, ki jo prinašajo prv...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Nadica Lukman

Nadica Lukman
djotiš astrologinja in mentorica za osebno rast


"Lahko smo nejevoljni, tarnamo nad svojimi leti, žalujemo za preteklostjo, a vse to je nesmiselno. Namesto tega delajmo stvari, ki nas veselijo."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.