Zanje bomo potrebovali: 1 zavoj listnatega testa, 2 žlici čokoladnega namaza (npr. nutella), 2 žlici mletih orehov. Za posip sladkor v prahu.
 
 V manjšo skodelico damo 2 zvrhani žlici čokoladnega namaza; lahko nutello ali kaj podobnega. Premešamo, da je namaz gladek.
 
 Dodamo 2 žlici mletih orehov in dobro premešamo.
 
 Na listnato testo enakomerno namažemo čokoladno – orehov namaz. Po želji lahko dodamo še nekaj ščepcev cimeta.
 
 Listnato testo previdno zvijemo kot rolado.
 
 Z ostrim nožem narežemo rolado na 2,5 – 3 cm široke polžke.
 
Preberite tudi: Iz Jožičine kuhinje: Rolada Pavlova Čokoladno – orehove polžke zložimo na pekač, obložen s peki papirjem. Polžki morajo biti približno 5 cm narazen, saj bodo narastli. Po želji jih lahko namažemo z jajčko, ni pa nujno. Pečemo jih slabih 20 minut v predhodno ogreti pečici na 180° C. 
 Ko so pečeni, jih posujemo s sladkorjem v prahu. Najboljše je, da jih postrežemo takoj oziroma še isti dan.  
Še več okusnih receptov boste našli tukaj.