Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.9. do 1. oktobra (piše priznana astrologinja)

Moj čas > Moje minutke | piše: Irena Dolar | 24.9.2023
Že od sobote imamo Sonce v tehtnici, zato bomo vse do 23. oktobra stremeli k uravnovešenemu in skladnemu delovanju. Bomo tudi v dinamičnem, koleričnem tempu življenja, zato vsi projekti in načrti dobijo zeleno luč. Luna bo rastoča in bo potovala do svoje polnosti, to bo v petek.
Foto: Freepik.com
Foto: Freepik.com
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Tehtnica je kardinalno znamenje, ki ima element zraka, torej zna biti energična, dinamična, polna nekih projektov, pa vendar osebne izzive ne ustvarja sama, temveč jih išče zunaj sebe. Osebe s poudarjenim znamenjem tehtnice potrebujejo potrditev stalno, oporo iščejo tako skozi odnose, pri partnerju, kot pri prijateljih. Zelo družabno znamenje, ki potrebuje veliko notranjega miru, osebne svobode ter prijazno okolje. Velika nadarjenost za mediacijo, modo, umetnost, lepoto, odnose, pravo ter stike z javnostjo. Pomanjkljivost tehtnice je oklevanje, prevelika zaupljivost ter ležernost.

Drugače bomo v dinamičnem, koleričnem tempu življenja, zato vsi projekti in načrti dobijo zeleno luč. Luna bo rastoča in bo potovala do svoje polnosti, to bo v petek.

V PONEDELJEK bomo z vodnarjevo energijo zelo družabni in konstruktivno naravnani. Luna trigon Sonce je odličen aspekt povezovanja, skupinskega dela, druženja ter uvajanja vseh novosti. Merkur trigon Jupiter je aspekt optimističnega razmišljanja in smisla za dolgoročno načrtovanje.

Odličen dan bo ponedeljek, kar za TOREK ravno ne morem predvidevati - vsaj popoldanski čas zna biti stresen. Luna bo v vodnarju, v dinamičnih povezavah z Jupitrom, Venero in Uranom. Dopoldanski čas izkoristimo za šport in aktivno delo, saj bomo imeli največ energije.

V SREDO ponoči prestopi Luna v ribi in kasneje sreča retrogradnega Saturna. Umirjen dan, brez večjih pretresov, znali se bomo zbrati, umiriti, poglobiti v nekaj, kar je pomembno za nas. Nekateri boste lahko občutili melanholijo.

Luna je aktivna, rastoča in tudi v ČETRTEK potuje nasproti Soncu. Precej bomo nabiti s čustvi, bo pa intenziven in prodoren dan, tako, da bomo veliko naredili.

V PETEK ponoči vstopi Luna v ognjenega ovna in se malce pred opoldne postavi nasproti Soncu. Lahko se pritiski na odnose stopnjujejo, ljubezen, partnerstvo in odnosi bodo lahko stresni. Venera bo v kvadratu z Uranom, kar je aspekt prekinitve. Gremo skozi zadnjo polno Luno pred obema mrkoma, naslednja Lunacija bo v tehtnici in v biku.

Današnji ščip ali polna Luna bo na 6* ovna, v spremstvu z Kironom in z vladarjem te Lune-Marsom v tehtnici. Kiron je modri kentaver, ki nam govori o najbolj boleči travmi in izkušnji in kako se z njo soočiti. Poleg različnih terapij, ki nam lahko pomagajo pri odnosih, je pomembno tudi to, da se sprejemamo taki kot smo. Dnevno se soočamo s situacijami, kjer smo lahko prizadeti. Krivda, neodpuščanje sebi, obsojanje samega sebe, ali tistega, ki je z nami, partnerja. Vse to tvori težo razlogov, zakaj smo ranjeni, zakaj smo prizadeti. Če gledamo iz duše, se pa lahko spremeni perspektiva. Vsi delamo napake, delamo dejanja, katerih se sramujemo in sprejemamo odločitve, ki jih kasneje obžalujemo. Pogosto nas prevzema ponos, nezdravi ego, arogantnost, kratkovidnost in smo za drugega lahko nemogoči. A to se vse dogaja zato, ker smo ljudje z veliko napakami in si sproti nabiramo »prtljago« zmot in težjih izkušenj.

Vendar je vedno možno marsikaj popraviti, storiti drugače ali ponovno. Mars v tehtnici s sekstilom na to Venero je blagodejen, prijazen in miri. Polna Luna na splošno prebudi tisti del psihe, ki je bil zaspan in nas sedaj ovnova energija žene v samozavest in silnost. Hkrati pa nas napolni z močno željo po ustvarjanju, povezovanju v biti. Uživajte v tej polni Luni in se ne sprašujte zakaj, kaj bo, kako…

Po naporni polni Luni sledi bolj umirjen vikend, v SOBOTO dopoldne lahko še občutimo petkov stres, popoldne pa bo več srečnih naključij. NEDELJA z energijo zemeljskega bika pa resnično umiri naš tempo in dejanja. Naj bo konstruktivno ter skladno urejeno.

V pričakovanju meseca oktobra, ko se narava odene v lepe zemeljske barve, ko okušamo plodove jeseni in ko se radi stisnemo pod toplo odejo na zofi, vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar.

O AVTORICI PRISPEVKA

Irena Dolar je diplomirana astrologinja, ki že 10 let profesionalno deluje kot astrologinja. Vsak dan piše, kaj se dogaja na nebu, opravlja tudi osebna svetovanja: od razlage rojstne karte, prognoze v prihodnosti, ujemanja v partnerstvu, do konkretnih vprašanj in iskanja najbolj primernega trenutka za pomemben del življenja. Je tudi učiteljica astrologije na vseh stopnjah, ki vodijo do diplome.

Astrologinjo Ireno Dolar najdete na njenem Facebook profilu Astrologinja Irena Dolar in na Instagramu - astrologinjairenadolar, dobite jo lahko tudi preko e-pošte irena.dolar@gmail.com ali na telefonski št. 040 234 567.

 

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Astro napoved
Morda te zanima tudi:

Univerza za tretje življenjsko obdobje praznuje izjemnih 40 let

V teh dneh Univerza za tretje življenjsko obdobje prazn...

Si predstavljate, da ostanete brez telefona? Kako shranjujete spomine in podatke?

Predstavljajte si, da se vam telefon pokvari, ga izgubi...

Metka Klevišar: Kako sem se znašla sama?

Včeraj mi je nekdo postavil to vprašanje. Ali pogrešam ...

Astrološka napoved: Kaj vas čaka ta teden (22.4. - 28.4. 2024)?

Energija Sonca v znamenju bika vas bo popeljala v sladk...

Starost kot priložnost: skriti razvojni potencial starosti

V zavodu OPRO menijo, da mnoge današnje politike, progr...

Astro napoved za vsa znamenja: Kaj vas čaka ta teden (8.4. - 14.4.2024)?

Sonce in Venera v znamenju ovna vas bosta ščitila pred ...

Metka Klevišar: ŠELE SEDAJ JE IZVEDEL, DA JE ZEMLJA PLOŠČATA

Googlu lahko postaviš katerokoli vprašanje in dobiš odg...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo i...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 18.3 do 24.3. (piše priznana astrologinja)

Česa se bomo v prihajajočem tednu najbolj veselili? Sev...

Izšla je marčevska revija Vzajemnost 2024

Zdravnik mora biti pacientu naklonjen, vzeti si mora ča...

7 razlogov, zakaj je dedek pomemben v življenju otrok

Vpliv starih staršev na otrokovo življenje je zelo veli...

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 26.2. do 3.3.2024 (piše priznana astrologinja)

Sonce potuje z roko v roki z Merkurjem in Saturnom v ri...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Mito Trefalt

Mito Trefalt
igralec, TV voditelj, urednik (1939 - 2016)


"Če imaš to srečo, da v življenju delaš, kar imaš rad - moraš biti zadovoljen."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.