Naj Fala Kruh 2022: Fala Slonček vabi k peki kruha

Letos bomo ponovno izbirali najboljši kruh v treh kategorijah – pšenični kruh, mešani kruh in kruh posebnih vrst. Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2022.
Na natečaj se lahko prijavite do 10. oktobra.
Na natečaj se lahko prijavite do 10. oktobra.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ljubitelji peke kruha se že nekaj let zapored z veseljem udeležujejo natečaja NAJ FALA KRUH, kamor prinesejo svoje pekovske mojstrovine in si med sabo izmenjajo tudi drobne skrivnosti, ki naredijo kruh iz domače peči ali pečice še boljši. Tako bo tudi letos, ko bomo ponovno izbirali najboljši kruh v treh kategorijah – pšenični kruh, mešani kruh in kruh posebnih vrst. Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2022.

 

Na natečaj se lahko prijavite do 10. oktobra, in sicer tako, da pošljete recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com. Tiste, ki se boste na natečaj prijavili do 25. septembra, čaka lepa nagrada. Vse sodelujoče na natečaju toplo vabimo tudi na končni izbor najboljših kruhov, ki bo v soboto, 15. oktobra, v Ljubljani. Ta dan vsi prijavljeni prinesete svoj kruh na razstavo in na ocenjevanje ter se v prijetni družbi ostalih ljubiteljskih pekov udeležite zabavnega programa z razglasitvijo zmagovalcev.

 

Več informacij o natečaju najdete na povezavi kruhinpotica.com.

 

Fala Slonček se že veseli vaših receptov!

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Praznični zeliščni napitki: kako pripraviti zeliščni koktajl in moktajl?

Prazniki so čas topline, dišečih začimb in nepozabnih o...

Recepti za slastne božične napitke

Cimet, ingver, klinčki, pomaranča, medenjaki … Omamno. ...

Božična peka: Preprosti masleni božični piškoti

Piškote lahko spečemo po preprostem receptu, lotijo se ...

Recept za božično jed: Svinjska mrežna pečenka (+recept za omako in pražen krompir)

December je tudi čas, ko je pri nas na praznični mizi p...

Božično - novoletni recepti: Najbolj okusne predjedi

Predjed postrežemo v času, ko naši gostje prispejo in s...

Božična peka: Praznični sadni kruh

Praznični sadni kruh bomo pripravili po receptu sestre ...

Recept za božično jed: Božični nadevan puran

Če imamo veliko družino, potem je lahko božična večerja...

Recepti: Božični piškoti

Božični piškoti so nepogrešljiv del božičnih praznikov....

Recept: Božični tiramisu v lončkih

Sladice v kozarcu niso le praktične, ampak tudi izjemno...

Sarma – vse skrivnosti priprave dobre sarme

Sarma je jed pripravljena iz mletega mesa in riža, vse ...

Recept za najboljšo OREHOVO POTICO

Orehova potica je najpogosteje na mizi ob raznih prazni...

Božična peka: Medenjaki

Medenjaki so piškoti, ki jih najpogosteje pečemo za Bož...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.