Naj Fala Kruh 2022: Fala Slonček vabi k peki kruha

Letos bomo ponovno izbirali najboljši kruh v treh kategorijah – pšenični kruh, mešani kruh in kruh posebnih vrst. Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2022.
Na natečaj se lahko prijavite do 10. oktobra.
Na natečaj se lahko prijavite do 10. oktobra.
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Ljubitelji peke kruha se že nekaj let zapored z veseljem udeležujejo natečaja NAJ FALA KRUH, kamor prinesejo svoje pekovske mojstrovine in si med sabo izmenjajo tudi drobne skrivnosti, ki naredijo kruh iz domače peči ali pečice še boljši. Tako bo tudi letos, ko bomo ponovno izbirali najboljši kruh v treh kategorijah – pšenični kruh, mešani kruh in kruh posebnih vrst. Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2022.

 

Na natečaj se lahko prijavite do 10. oktobra, in sicer tako, da pošljete recept svojega kruha ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com. Tiste, ki se boste na natečaj prijavili do 25. septembra, čaka lepa nagrada. Vse sodelujoče na natečaju toplo vabimo tudi na končni izbor najboljših kruhov, ki bo v soboto, 15. oktobra, v Ljubljani. Ta dan vsi prijavljeni prinesete svoj kruh na razstavo in na ocenjevanje ter se v prijetni družbi ostalih ljubiteljskih pekov udeležite zabavnega programa z razglasitvijo zmagovalcev.

 

Več informacij o natečaju najdete na povezavi kruhinpotica.com.

 

Fala Slonček se že veseli vaših receptov!

Morda te zanima tudi:

Iz Jožičine kuhinje: Rolada orehovo deblo

Iz Jožičine kuhinje prihaja najnovejši recept za rolado...

Prihaja poletna Ljubljanska vinska pot

Že 11. leto zapored se bo pod okriljem organizatorja Pr...

Metka Klevišar: O ČEM GOVORI NEZADOVOLJSTVO S HRANO?

Spominjam se bolnika v bolnici, ki je rekel, da tako sl...

Iz Jožičine kuhinje: Metin sirup

Težko se upreš okusu metinega sirupa, ki te prijetno od...

Zelo zdravilno zelišče, ki vam lahko zraste kar v kuhinji

Zdravilne sestavine imamo res na dosegu roke. Prav to z...

Iz Jožičine kuhinje: Ladjice (hitra priprava)

Ko nimam nič sladkega, me rešijo ladjice. Iz shrambe pr...

Festival nabiralništva v Sloveniji

Nabiralništvo je pestro. Je ljubeče do narave. Pa kljub...

Iz Jožičine kuhinje: Jagodna torta s kokosovo kremo in belo čokolado

Torta vas bo naravnost navdušila. Pripravljena iz kokos...

Aktivni vikend v znamenju dobrot iz artičok

V soboto, 27., in nedeljo, 28. maja, bodo v Strunjanu p...

RECEPTI: 3 slastne jedi iz špargljev

Če ste ljubitelj špargljev, potem enostavno morate posk...

Iz Jožičine kuhinje: Party trikotniki

Pričakujete obisk? Otroci praznujejo rojstni dan? Ali p...

Iz Jožičine kuhinje: Krompirjeve polpete

Poznate tisti rek, ki pravi, da ima "butasti" kmet vedn...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Marija Hrvatin

Marija Hrvatin
pisateljica, kolumnistka


"Življenje je preveč lepo, da bi ga zatemnila z nepomembnostmi; v tej zgodbi je zdravje biser, ki ima neprecenljivo vrednost tukaj in zdaj. "

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2023 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.