Rezultati iskanja

Recepti babic in dedkov: nad bolečino s pripravkom iz rožmarina, lovorja in olivnega olja

image
K.M. | 19.4.2024
Moje zdravje > Alternativa
Naredite pripravek, mazilo iz rožmarina, lovorja in olivnega olja, ki vam bo pomagal lajšati bolečine v sklepih, mišicah in pri artritisu.   >

Barvanje velikonočnih pirhov s sodo bikarbono

image
Karmen Valant | 1.4.2024
Moj dom in vrt > Praktični nasveti
Ste že slišali za barvanje velikonočnih pirhov s sodo bikarbono? Ne? Potem je zdaj pravi čas, da spoznate majhne skrivnosti te zanimive tehnike. V tem članku vam bomo razkrili korake, kako ustvariti č...   >

Potica – kako spečemo najboljšo potico?

image
Karmen Valant | 30.3.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Tradicionalna slovenska potica je pečena v potičniku, to je pekač potičnik izdelan iz žgane gline, porcelana ali kakšnega drugega materiala. Receptov za potico je veliko, tukaj bom predstavila recept...   >

Recepti: Velikonočne jedi s hrenom

image
Karmen Valant | 30.3.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Velika noč je čas, ko na mize postavimo najboljše jedi, ki pa so žal za tudi težke za našo prebavo. Da malo olajšamo težave zaradi obilne hrane, k jedem ponudimo hren. Hren ima v velikonočni simboliki...   >

Recepti: Velikonočno pecivo

image
Karmen Valant | 29.3.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Velikonočno pecivo pripravljamo poleg ostalih velikonočnih jedi. Glavne dobrote so seveda prekajena šunka, klobase, trdo kuhana jajca, nariban hren in seveda orehova potica. Za Veliko noč pa seveda la...   >

Recept: Svinjska rebrca pečena v pečici

image
Karmen Valant | 26.3.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Svinjska rebrca pečena v pečici ali v ponvi, so tradicionalno slovensko kosilo. Pečena rebrca postrežemo s praženim krompirjem, ali krompirjem pečenem v pečici. Rebrca lahko spečemo tudi na žaru, najb...   >

Recept: Goveji golaž s kruhovimi cmoki

image
Karmen Valant | 25.3.2024
Moja prehrana in recepti > Recepti
Goveji golaž je kulinarična poslastica, kjer veliko vlogo igra čebula. Za dober goveji golaž poznamo veliko receptov, zato sem tokrat izbrala recept iz stare slovenske kuharice.   >

Kaj nas čaka ta teden? Astro napoved od 25.3 do 31.3. 2024

image
Irena Dolar | 24.3.2024
Moj čas > Moje minutke
Ta teden začnemo z močnim dogodkom, v ponedeljek bomo imeli polno Luno in Lunin mrk.   >
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Milena Miklavčič

Milena Miklavčič
novinarka, pisateljica


"Od nas samih je odvisno, s katero nogo bomo vstali. To je recept za uspešno življenje, ne nazadnje tudi v zrelih letih."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2024 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.