Prijavi se
Registriraj se
O portalu
Oglaševanje
Brezplačne e-novičke
Darila
Moja stran
Uredi profil
Klepet
Išči prijatelje
Pošta
E-novice
Naroči se in prejemaj nove članke, nagradne igre in kupone.
Rezultati iskanja
Recepti iz Jožičine kuhinje: Vlivanci (špecli)
Jožica Ostrožnik | 2.3.2024
Moja prehrana in recepti
>
Recepti
Danes pa zelo stara jed. Domače testenine ali vlivanci, ki jih lahko pripravimo tudi brez posebnega pripomočka.
>
Recept: Ocvirkovka ali špehovka
Karmen Valant | 8.2.2024
Moja prehrana in recepti
>
Recepti
Ocvirkovka ali špehovka, je bila včasih pogosto na mizi ob raznih praznikih, za pusta pa skoraj vedno. Recept, ki vam ga predstavljamo tukaj je resnično star in seveda preverjen. V današnjem času, lah...
>
Pasulj – kako skuhamo dober pasulj?
Karmen Valant | 29.1.2024
Moja prehrana in recepti
>
Recepti
Pasulj je srbska fižolova enolončnica ,ljubitelji pasulja prisegajo, da se mora kuhati z belim fižolom, najboljši je fižol tetovec. V pasulj damo tudi prekajeno meso, odličen je pasulj s klobaso ali s...
>
"Sezona gripe je v teku in morate ustrezno ukrepati, da prehlad in gripa ne pokvarita vaših zimskih užitkov"
Mojca Koprivnikar/ Zlatka Dreo | 27.11.2023
Moj čas
>
Intervjuji
Z Zlatko Dreo, naturopatinjo in holistično iridiologinjo smo se pogovarjali o tem, kako nam do boljšega zdravja v zrelih letih lahko pomaga naturopatija in na kaj moramo biti pozorni predvsem v zimske...
>
Recepti iz Jožičine kuhinje: Pasulj
Jožica Ostrožnik | 12.10.2023
Moja prehrana in recepti
>
Recepti
V hladnejših mesecih, ki še prihajajo nas bo ogrel okusen pasulj. Najboljši fižol zanj je tetovec, ki je ime dobil po makedonskem mestu Tetovo. Fižol je tisti, ki tej jedi da pravi okus in še nekaj: z...
>
MODERNA BABI PIŠE: Izbrala sem zdravje
Mojca Cimerman | 9.10.2018
Moj čas
>
Navdihujoče zgodbe
Ko sem pred petimi leti izvedela, da je bil glavni vzrok mojih napadov žolčnih kamnov moje prehranjevanje, sem se odločila za celovito spremembo na področju zdravja. Nezdrava izbira hrane, ki sem jo u...
>
Jesenski recept: Kostanjev matevž
Mario Sambolec, strokovnjak za zdravo prehrano in šport | 11.10.2017
Moja prehrana in recepti
>
Recepti
Kostanj spada v družino oreščkov, ampak ima z njimi toliko skupnega kot pasulj.
>
Ta hrana ne sodi v zamrzovalnik!
Kristina D. Zalar | 31.8.2017
Moja prehrana in recepti
>
Prehrana
V prispevku boste našli nasvete o tem, katero hrano lahko zamrznete in kako dolgo in katere hrane nikar ne dajajte v zamrzovalnik, saj lahko postane ta zdravju škodljiva!
>
Vprašaj strokovnjaka
Nataša Špilak Fartelj
svetovalka
Prehrana
Predlogi prijateljev
Registriraj
/
prijavi
se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Predstavljamo
Ambasadorji MojaLeta.si
Milan Pavliha
psiholog, pedagog
"Upokojitev je lahko tudi začetek nove kariere."
Išči po tematiki
Zgodbe
Starost
Nasveti
Wellness
Prehrana
Potovanja
Psihologija
Tradicija
Izobraževanje
Veselje
Umetnost
Kulinarika
Knjige
Intervju
Zanimivost
Rekreacija
Običaji
Dogodki
Kultura
Šport
Hobiji
Ustvarjanje
Bolezni
Izleti
Zdravje