Vrata zopet odpira Odprta kuhna

Moj čas > Dogodki | piše: P. Z. | 17.3.2022
Jutri vrata zopet odpira Odprta kuhna, ki letos praznuje 10 let. Ta petek se boste tako že lahko malo podružili in najedli na Pogačarjevem trgu.
Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne.
Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne.
Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne. Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne. (Foto: Facebook, Odprta kuhna)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne, kulinarične poslastice na Pogačarjevem trgu.

Vsak petek lahko obiščete gurmansko kulinarično tržnico v središču Ljubljane, nekajkrat letno pa se odpre tudi v drugih mestih po Sloveniji.

Ko se sprehodite med stojnicami, iz vsake drugače diši - ponujajo namreč kulinarične dobrote z vseh koncev Slovenije.

 

Letos nova presenečenja

Ob 10. obletnici sta organizatorja Odprte kuhne, Alma in Lior Kochavy, obljubila novosti in posebna doživetja, hkrati pa sta se spomnila na prejšnje sezone: "Ko se ob pripravah na novo sezono oziramo nazaj, skoraj ne moremo verjeti, kako pomembno je Odprta kuhna vplivala na številna področja življenja. Zaznamovala je družabno življenje v prestolnici, oživila dolgo neizkoriščen del mestnega središča, oblikovala nov koncept organizacije trajnostno naravnanih projektov, ustvarila čudovito skupnost ter obiskovalce opomnila, da si ob koncu tedna zaslužijo v odlični družbi uživati ob dobri hrani in pijači."

 

Dobrodelnost

Neporabljene sestavine ter jedi v sodelovanju z dobrodelnimi organizacijami razdelijo pomoči potrebnim. S tem gradijo trajnostno prihodnost za vse.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Fala Slonček vabi na natečaj v peki kruha Naj Fala kruh 2023

Peka kruha ima na Slovenskem bogato tradicijo, zato ne ...

Kulinarično obarvan konec tedna v znamenju vina in česna

V Novi vasi nad Dragonjo se obeta kulinarično obarvan k...

Filmska srečanja ob kavi 2023/24

Program filmskih srečanj za poznejša leta: gledamo film...

Ne zavrzite jo – deluje kot gnojilo in barvilo, neguje kožo, odstranjuje vonjave …

Nekateri jo uživate vsak dan. A uporabna je na tisoč in...

Drago Jančar kot prvi Slovenec prejel prestižno nagrado Prozart

Pisatelj Drago Jančar je na 11. mednarodnem festivalu l...

Iz Jožičine kuhinje: Segedin golaž

Segedin golaž velja za najbolj priljubljeno jed na žlic...

Telekom Slovenije pri sanaciji poplav pomaga z donacijo 250.000 evrov

Dober mesec po katastrofalnih poplavah Telekom Slovenij...

V Cankarjev dom v Ljubljano prihaja že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje

Od 27. do 29. septembra prihaja že 22. Festival za tret...

Iz Jožičine kuhinje: Nadevana paprika

Jožica ima idejo za odlično kosilo - nadevane paprike. ...

Iz Jožičine kuhinje: Žemljice iz pirine moke z dodatkom kislega testa

Tokrat naša ambasadorka Jožica z nami deli recept za pi...

OGNJIČ: celi rane, pomaga pri težavah z limfo, podpira jetra, deluje protimikrobno

Ognjič je pogosta vrtna rastlina, ki raste praktično po...

22. Festival za tretje življenjsko obdobje konec septembra v Cankarjevem domu

V Cankarjev dom v Ljubljano od 27. do 29. septembra pri...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Barbara Bizovičar

Barbara Bizovičar
popotnica


"Sklenila sem, da ne bom več sanjala o življenju, ampak svoje sanje živela!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2023 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.