Vrata zopet odpira Odprta kuhna

Moj čas > Dogodki | piše: P. Z. | 17.3.2022
Jutri vrata zopet odpira Odprta kuhna, ki letos praznuje 10 let. Ta petek se boste tako že lahko malo podružili in najedli na Pogačarjevem trgu.
Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne.
Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne.
Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne. Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne. (Foto: Facebook, Odprta kuhna)
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila

Jutri se začenja 10. sezona Odprte kuhne, kulinarične poslastice na Pogačarjevem trgu.

Vsak petek lahko obiščete gurmansko kulinarično tržnico v središču Ljubljane, nekajkrat letno pa se odpre tudi v drugih mestih po Sloveniji.

Ko se sprehodite med stojnicami, iz vsake drugače diši - ponujajo namreč kulinarične dobrote z vseh koncev Slovenije.

 

Letos nova presenečenja

Ob 10. obletnici sta organizatorja Odprte kuhne, Alma in Lior Kochavy, obljubila novosti in posebna doživetja, hkrati pa sta se spomnila na prejšnje sezone: "Ko se ob pripravah na novo sezono oziramo nazaj, skoraj ne moremo verjeti, kako pomembno je Odprta kuhna vplivala na številna področja življenja. Zaznamovala je družabno življenje v prestolnici, oživila dolgo neizkoriščen del mestnega središča, oblikovala nov koncept organizacije trajnostno naravnanih projektov, ustvarila čudovito skupnost ter obiskovalce opomnila, da si ob koncu tedna zaslužijo v odlični družbi uživati ob dobri hrani in pijači."

 

Dobrodelnost

Neporabljene sestavine ter jedi v sodelovanju z dobrodelnimi organizacijami razdelijo pomoči potrebnim. S tem gradijo trajnostno prihodnost za vse.

Spremljajte Moja leta na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.

Morda te zanima tudi:

Ideja za silvestrsko pojedino: Svinjska ribica z mareličnim nadevom

Za glavno silvestrsko jed porabimo največ časa, zato si...

Božična peka: Rumove kroglice

Rumove kroglice so dobro poznana sladica, ki je prepros...

Recepti za najboljšo božično pojedino: Mesne glavne jedi in omake

Mesna glavna jed je za božično večerjo verjetno vrhunec...

Praznični zeliščni napitki: kako pripraviti zeliščni koktajl in moktajl?

Prazniki so čas topline, dišečih začimb in nepozabnih o...

Recepti za slastne božične napitke

Cimet, ingver, klinčki, pomaranča, medenjaki … Omamno. ...

Recept za božično jed: Svinjska mrežna pečenka (+recept za omako in pražen krompir)

December je tudi čas, ko je pri nas na praznični mizi p...

Božično - novoletni recepti: Najbolj okusne predjedi

Predjed postrežemo v času, ko naši gostje prispejo in s...

Božična peka: Praznični sadni kruh

Praznični sadni kruh bomo pripravili po receptu sestre ...

Recept za božično jed: Božični nadevan puran

Če imamo veliko družino, potem je lahko božična večerja...

Recepti: Božični piškoti

Božični piškoti so nepogrešljiv del božičnih praznikov....

Recept: Božični tiramisu v lončkih

Sladice v kozarcu niso le praktične, ampak tudi izjemno...

Sarma – vse skrivnosti priprave dobre sarme

Sarma je jed pripravljena iz mletega mesa in riža, vse ...
Priljubljeno Priljubljeno Natisni Natisni
Komentarji Komentarji
0
Povečaj pisavo besedila
Pomanjšaj pisavo besedila
Starejše novice:
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Trezika Vidovič

Trezika Vidovič
upokojena vzgojiteljica


"Prave odločitve me peljejo v pravo delovanje v življenju. Držim se zakona privlačnosti. Tisto, kar privlačiš, dobiš. Dobila sem življenje!"

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.