Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem

Najboljši recept za čebulno juho s krompirjem Karmen Valant | 25.11.2025
Čebulna juha s krompirjem je okusna in nasitna jed na žlico, postrežemo jo lahko kot samostojno jed, zraven ponudimo kos sveže pečenega kruha.  

Recept za najboljšo pastirsko pito

Recept za najboljšo pastirsko pito Karmen Valant | 23.11.2025
Pastirska pita!Ste že kdaj poskusili pristno pastirsko pito, ki vas bo popolnoma očarala? V tem članku vam bomo predstavili recept za najboljšo pastirsko pito, ki vam bo pričarala okusno kulinarično doživetje.  

Recept: Goveji golaž s kruhovimi cmoki

Recept: Goveji golaž s kruhovimi cmoki Karmen Valant | 22.11.2025
Goveji golaž je kulinarična poslastica, kjer veliko vlogo igra čebula. Za dober goveji golaž poznamo veliko receptov, zato sem tokrat izbrala recept iz stare slovenske kuharice.  

Recept: Timijanov sirup pripravljen z medom

Recept: Timijanov sirup pripravljen z medom Karmen Valant | 20.11.2025
Recept za timijanov sirup! Thymus vulgaris, bolj poznan kot navadni timijan ali materina dušica, je cenjeno zelišče zaradi svojih številnih blagodejnih vplivov na telo. Timijan je zelo uporaben v kulinaričnem in zdravilnem smislu, saj je bogat z eteričnimi olji, flavonoidi in drugimi biološko aktivnimi spojinami.  

Recept: Protivnetna juha z ingverjem

Recept: Protivnetna juha z ingverjem Karmen Valant | 19.11.2025
Protivnetna ingverjeva juha je odlična za krepitev imunskega sistema, posebej v času praznikov, ko zaužijemo preveč nezdrave hrane. Čudovita kombinacija ingverja, kurkume, piščančjega fileja, zelenjave in začimb. Juho lahko ponudimo pri kosilu kot glavno jed, zraven ponudimo kruh, ki ga spečemo z drožmi. Juho lahko postrežemo tudi pri Božični večerji!  

Recepti za Martinovo pojedino 5. del: Rdeče zelje s kostanjem

Recepti za Martinovo pojedino 5. del: Rdeče zelje s kostanjem Karmen Valant | 10.11.2025
Tokrat vam predstavljamo recept za zadnjo martinovo pojedino iz kuhinje Karmen Valant. Malce bolj jesensko obarvano rdeče zelje s kostanjem.  

Recepti za Martinovo pojedino 4. del: Dušeno rdeče zelje

Recepti za Martinovo pojedino 4. del: Dušeno rdeče zelje Karmen Valant | 9.11.2025
Še ena izjemno okusna jed, ali priloga, ki jo lahko dodate k martinovi pojedini je rdeče zelje. V prispevku boste našli recept za dušeno rdeče zelje.  

Recepti za Martinovo pojedino 3. del: Mlinci

Recepti za Martinovo pojedino 3. del: Mlinci Karmen Valant | 8.11.2025
Danes je na vrsti že tretja Martinova pojedina. V prispevku boste našli recept za mlince, in ostale tri jedi.  
Prejšna stran
1
2
3
...
Naslednja stran
Prijavi se
Uporabniško imeGeslo



* Pozabljeno geslo? Klikni TUKAJ!
* Nov uporabnik? Registriraj se!
Predlogi prijateljev
Registriraj / prijavi se da ti bomo lahko priporočali nove prijatelje.
Ambasadorji MojaLeta.si arrow right
Irena Dolinšek - IR1

Irena Dolinšek - IR1
upokojena organizatorka dogodkov


"Ljudje se moramo čim prej otresti strahu pred staranjem in delom življenja v penziji! Pomembno je, da sprejemamo vse stopnje razvoja v svojem življenju in izkoristimo njihove prednosti, saj je teh v vsakem obdobju življenja veliko, če jih le vidiš."

Uredništvo Kontakt O portalu Oglaševanje Splošni pogoji Piškotki
© 2025 MojaLeta.si Vse pravice pridržane.